top of page

lør. 19. jun.

|

København Zoo

Tur til København Zoo

Autisme Ungdom er blevet inviteret i København Zoo, hvor vi endda må blive efter lukketid, så vi har hele stedet for os selv :) OSB! denne begivenhed er kun for medlemmer. Du kan altid nå at melde dig ind i Autisme Ungdom på vores medlemsportal

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Tur til København Zoo
Tur til København Zoo

Tid & sted

19. jun. 2021, 15.00 – 20.30

København Zoo, Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg, Danmark

Om begivenheden

Vi er gået sammen med Zoologisk Have København, for at give jer en fantastisk dag, med egen rundvisning, fællesspisning og adgang til parken efter lukketid, da parken lukker for andre besøgende kl 18. Vi kan komme op til 150 mennesker i alt, så der er også plads til dig!

Arrangementet er kun for medlemmer af Autisme Ungdom, og det koster ikke noget at deltage.

Plan for dagen:

 • 15:00: Ankomst og registrering. Vi har egen indgang via port 4
 • 15:15 - 17:30: På egen hånd rundt i Zoo
 • 17:30 - 18:30: Spisning på deres restaurant i flok
 • 18:30 - 19:30: Dyreaktivering ved 2 anlæg. Præcis hvad der skal foregå afhænger af, hvilke dyrepassere der kan komme på arbejde på dagen, det skal vi nok opdatere om når vi ved noget mere
 • 19:30 - 20:30: På egen hånd rundt i Zoo
 • 20:30: Tak for i dag, udgang via hovedindgangen.

Dato, tid og sted:

Arrangementet foregår i Zoologisk Have København den 19. juni fra kl 15 - 20:30

Adressen er: Roskildevej 32, 2000 Frederiksberg

Entre:

Det koster ikke noget at komme ind i Zoo. Arrangementet er dog kun for medlemmer af autisme ungdom, så hvis ikke du er medlem endnu skal du melde dig ind. Det er et krav man vedhæfter sit medlemsnummer når man melder sig til - det kan du finde ved at logge ind på medlemsportalen på vores hjemmeside www.autismeungdom.dk eller i den kvittering du fik ved indmeldelsen. Kan du ikke finde det selv, kan du kontakte vores landskasserer, Ezra, på ezra@autismeungdom.dk

Mad:

Zoo giver et mættende måltid samt en flaske vand eller lignende til hver deltager. Bliver man mere sulten, kan man købe mad i parken, der er dog for egen regning.

Støttepersoner:

Hvert medlem må have op til en støtteperson med i Zoologisk have uden beregning. Det er ikke muligt at have mere end en støtteperson med. Dette er for at give så mange medlemmer som muligt muligheden for at komme med. Det skal noteres ved tilmelding om man tager en støtteperson med eller ej.

Coronapas:

Vi skal som udgangspunkt overholde gældende regler for coronapas og testkrav. Vi har dog pr 11. maj fået en aftale i stand om, at vi godt kan få de af vores medlemmer ind, der er fritaget for test. Er du fritaget for test, så bedes du sende en mail om det til silke@autismeungdom.dk, så vi har et overblik over hvem der ikke kan testes. Vi opfordrer dog alle der kan testes til at blive testet inden.

Transport:

Har man transportudgifter for mere end 50 kr, refunderer Autisme Ungdom alle transportudgifter over de 50 kr. Kører du i tog eller bus refunderer vi billetternes samlede pris minus de 50 kr. Kører du i bil refunderer vi 1 kr pr kørt km + evt broafgifter eller færgeafgifter minus 50 kr. Vi opfordrer alle til at tage den billigst mulige transport, der stadig fungerer for jer.

Transport til og fra København i perioden 18. juni til 20. juni refunderes, såfremt man har været med os i Zoologisk Have.

Refusionsskema:

For at få refunderet pengene, skal du udfylde det refusionsskema vi sender til alle tilmeldte senest en uge inden arrangementet. Det skal udfyldes med alle dine/jeres oplysninger, og sende det til vores kasserer Angelina Mortensen på mail angelina@autismeungdom.dk senest 25. juni kl 12.

Refusionsblanketter fremsendt efter 25.juni kl 12 godtgøres ikke

Kun for medlemmer:

Arrangementet er for medlemmer af Autisme Ungdom med et gyldigt medlemskab. For at dit medlemskab er gyldigt, skal du have betalt kontingent indenfor det seneste år. Har du modtaget en opkrævning af kontingent got 2021, men ikke betalt den, skal denne betales inden du kan melde dig til vores tur i zoologisk have..

Timeplan


 • 5 minutter

  Ankomst og registrering. Vi har egen indgang via port 4


 • 2 timer 15 minutter

  På egen hånd rundt i Zoo

4 flere elementer tilgængelig

Del denne begivenhed

bottom of page