top of page

tirs. 29. jun.

|

Hillerød

Mød daglig ledelse i Hovedstaden!

Kom forbi når den daglig ledelse kommer forbi hovedstadsområdet. Tilmelding kan ske her på hjemmesiden

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Mød daglig ledelse i Hovedstaden!
Mød daglig ledelse i Hovedstaden!

Tid & sted

29. jun. 2021, 12.00 – 14.00

Hillerød, Milnersvej 40, 3400 Hillerød, Danmark

Om begivenheden

ESØG FRA DAGLIG LEDELSE!

I slutningen af juni måned tager daglig ledelse på roadtrip og besøger alle de forskellige lokalafdelinger, hvilket starter med vores!

Daglig ledelse består af Autisme Ungdoms talsperson Silke Ena Svare, vores landssekretær Ezra Thomsen, og vores landskasserer Angelina Mortensen!

Hvis I er interesseret i at høre om hovedforeningens arbejde eller I har nogle uopklarede spørgsmål til daglig ledelse, så er dette en helt oplagt mulighed til at få spurgt dem om alt hvad I har på hjerte!

Derudover kender vi vores daglige ledelse godt nok til at garantere, at der også vil blive hygget og fyret et par dårlige jokes af undervejs

En halv time efter besøget fra daglig ledelse holder vi desuden et medlemsmøde (fra kl. 14:30 - 16:00), hvor alle Autisme Ungdoms medlemmer har mulighed for at deltage og eventuelt blive en del af lokalbestyrelsen i Region Hovedstaden! Vi mangler stadig fem menige lokalbestyrelsesmedlemmer, så hvis du kunne tænke dig at have indflydelse på foreningen og gøre en forskel for andre unge autister, så er dette din chance!

En Facebook begivenhed om medlemsmødet bliver oprettet snart.

P.S. der vil selvfølgelig være gratis kaffe og snacks

Der vil også være mulighed for at deltage digitalt, hvis du af diverse årsager ikke kan komme fysisk. I så fald vil du kunne deltage igennem Zoom. Du skal skrive en mail til silas@autismeungdom.dk, hvis du ønsker at deltage på denne måde.

VIGTIG BEMÆRKNING! Da arrangementet bliver holdt på VUC Nordsjælland, forventer personalet, at man enten medbringer et gyldigt coronapas eller en lægeerklæring, hvor der står, at du er fritaget. Personalet vil tjekke dette ved indgangen. Du skal ligeledes benytte et mundbind eller medbringe et badge, hvis du er fritaget. Hvis du af særlige årsager hverken kan skaffe badge, coronapas og/eller lægeerklæring, så skriv en mail til silas@autismeungdom.dk, og så ser vi om vi kan finde en alternativ løsning. Og i værste tilfælde, kan du altid deltage digitalt

Vi glæder os til at se jer!

DATO Tirsdag den 29. juni, kl. 12:00 - 14:00. (Medlemsmøde kl. 14:30 - 16:00)

STED VUC Nordsjælland, Milnersvej 40, 3400 Hillerød. Vi mødes alle sammen foran skolen, og går ind sammen cirka kl. 12:05.

PRIS Arrangementet er GRATIS!

TILMELDING Du deltager ved at tilmelde dig begivenheden igennem medlemsportalen på vores hjemmeside, eller ved at skrive en mail til: silas@autismeungdom.dk

OBS Du er velkommen til at medbringe en hjælper/støtte person, hvis du har behov for det.

SPØRGSMÅL Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte vores forperson på hans mail: silas@autismeungdom.dk

Del denne begivenhed

bottom of page