top of page

tirs. 22. jun.

|

København

'Livet Med Autisme' interviews

LIVET MED AUTISME Autisme Ungdom Region Hovedstaden er gået i gang med et nyt projekt, som vi kalder "Livet Med Autisme". tilmelding til Silas på silas@autismeungdom.dk

'Livet Med Autisme' interviews
'Livet Med Autisme' interviews

Tid & sted

22. jun. 2021, 14.00 – 17.30

København, Tagensvej 70, 2200 København, Danmark

Om begivenheden

LIVET MED AUTISME

Autisme Ungdom Region Hovedstaden er gået i gang med et nyt projekt, som vi kalder "Livet Med Autisme". Det er et video-baseret projekt, hvor vi i løbet af juli måned vil dele en række videoer på Facebook og Instagram, som skal fokusere på at udforske og nedbryde fordomme om autisme.

Størstedelen af disse videoer vil bestå af interviews med unge autister, og hertil har vi brug for dig! Vi begyndte at lave interviews tidligere i maj, og vi har fået nogle super fede videoer ud af det, men vi mangler mindst tre folk mere, som kunne have mod på at sætte sig foran vores kamera og fortælle om deres autisme.

Alle autister i aldersgruppen 13-30 år er velkommen til at deltage i vores videoer, uanset hvor du er fra, og uanset om du er medlem eller ej.

Et interview vil tage cirka en halv time. Du vil i alt blive stillet 15 spørgsmål, som alle fokuserer på at nedbryde fordomme om autisme. Det vil være spørgsmål som:

"Hvis du kunne lære hele verden én ting om din autisme, hvad ville det være?"

"I hvor høj grad synes du, at folk skal fokusere på din autisme diagnose?"

"Kan du beskrive hvordan det føles at have en nedsmeltning? Og hvad kan folk gøre for at hjælpe dig, når det sker?"

Alle deltagere bliver stillet de samme spørgsmål, og når vi er færdige med optagelserne, klipper vi de mest interessante svar sammen til cirka to minutter lange videoer. Hver video vil således tage udgangspunkt i et enkelt spørgsmål, men hvor flere forskellige deltagere kommer med hver deres svar.

Du kan læse alle spørgsmålene her på begivenheden under "debat", så du har tid til at forberede dig. Derudover er det helt i orden, hvis der er enkelte spørgsmål, som du vælger at springe over.

Vi optager videoerne tirsdag den 22. juni fra klokken 14:00 - 17:30 i SR-bistand, som ligger på Tagensvej 70. Der vil desuden være gratis kaffe og kage til alle deltagere.

Hvis du kunne være interesseret, så skriv en mail til vores forperson på silas@autismeungdom.dk hvor du deler dit navn og alder, og så aftaler vi nærmere med hensyn til tidspunkt og detaljer. Du kan kontakte den samme mail, hvis du har spørgsmål til projektet.

Mvh. Autisme Ungdom Region Hovedstadens lokalbestyrelse

DATO Tirsdag den 22. juni, kl. 14:00 - 17:30.

STED Tagensvej 70, 2200 København.

PRIS Arrangementet er GRATIS! Der er også gratis kage!

TILMELDING Du tilmelder dig ved at skrive en mail til: silas@autismeungdom.dk

OBS Du er velkommen til at medbringe en hjælper/støtte person, hvis du har behov for det.

SPØRGSMÅL Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte vores forperson på hans mail: silas@autismeungdom.dk

Del denne begivenhed

bottom of page