top of page

lør. 29. jan.

|

Zoom

Generalforsamling 2022. Autisme Ungdom Vestsjælland

Er du medlem af Vestsjælland? Så tilmeld dig vores generalforsamling her!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Generalforsamling 2022. Autisme Ungdom Vestsjælland
Generalforsamling 2022. Autisme Ungdom Vestsjælland

Tid & sted

29. jan. 2022, 13.00 – 15.00

Zoom

Om begivenheden

Så skal vi til det igen! Nemlig den årlige generalforsamling i Autisme Ungdom Vestsjælland!

Og hvis du går med ideen om at stille op til lokalbestyrelsen, gerne vil have indflydelse på arrangementerne for det kommende år, eller bare gerne vil være med til at vælge den nye bestyrelse eller måske bare gerne hører om Autisme Ungdom Vestsjælland. Så er det nu du skal være med.

Praktisk information:

Dato: 29 januar 2022

Tidspunkt: 13 - 15

Online: Zoom

Tilmeldte får sendt et Zoom link, ca en uge før.

Tidsplan for dagen:

Kl 13:00 Vi kommer Alle sammen online og der bliver budt velkommen

Kl 13:10 En hurtig navnerunde, og gennemgang af programmet for dagen, og hvordan arrangementet skal foregå.

Kl 13:15 Vi starter den officielle del af generalforsamlingen. Dagsorden har flere detaljer, som i får sendt til jer ca. en uge før, når i er tilmeldt :)

Kl 15:00 (cirka) Vi er færdige med generalforsamlingen. Dem der er i bestyrelsen bliver lige kort tilbage og planlægger det første bestyrelsesmøde.

Tilmelding:

Lige her på hjemmesiden. Bare tryk på tilmeld

Hvorfor holder man generalforsamling?

En generalforsamling er en forenings højeste myndighed. Det vil sige, at det er her alle medlemmer af foreningen har mulighed for at få indflydelse på foreningens vedtægter, aktiviteter, økonomi og ledelse. Det er også til generalforsamlingen at man kan stille op til de forskellige bestyrelsesposter - alle er på valg, så det er muligt at stille op til alle posterne. Man skal være betalende medlem af Autisme Ungdom Vestsjælland for at kunne stille op til bestyrelsen og have stemmeret.

Hvordan stemmer man?

Man kan vælge at afstemninger skal være offentlige eller hemmelige. Offentlig afstemninger kan ske alle steder undtagen personvalg (hvor man stemmer om en person). Offentlig afstemning vil ske med en almindelig håndsoprækning. De hemmelige afstemninger vil, I vores tilfælde fordi det et online, ske ved at man får et link under mødet, hvor man går ind og afgiver sin stemme. Man ved ikke hvem der stemmer hvad, og dem der tæller stemmerne, må ikke selv stille op til bestyrelsesposter. Der findes flere forskellige typer af personvalg, og hvilken type valg vi skal afholde, afhænger af hvor mange personer der stiller op til de forskellige poster:

  • Tillidsvalg: Hvis der kun stiller det samme antal mennesker op som der er antal poster, så kaldes det et tillidsvalg. Der skal man bare stemme ja eller nej til, om man har tillid til at en person bliver valgt til en post.
  • Kampvalg om enkelt post: Hvis der er 2 eller flere personer, der stiller op til en post der kun er 1 af, er der kampvalg om 1 enkelt post. Hvis der er kampvalg om 1 enkelt post, skal man kun stemme på en person - nemlig den person, man helst vil have på posten. Det kunne f.eks. være, hvis der var 2 personer der begge gerne vil være formand for lokalafdelingen.
  • Kampvalg om flere ens poster: Hvis der er flere personer der stiller op til ens poster, end det samlede antal poster, så er der også kampvalg - men afstemningen foregår på en anden måde. Den type valg ville vi f.eks. få i vores lokalafdeling, hvis der var 6 personer der stillede op til de 4 poster vi har i lokalbestyrelsen. Ved sådan et kampvalg, må man stemme på 1 over halvdelen af det samlede antal pladser, der skal vælges medlemmer til. I eksemplet med 6 personer der stiller op til samlet set 4 poster, ville man derfor kunne stemme på de 3 personer, man helst vil have valgt, fordi halvdelen af 4 er 2, og 2 + 1 er 3.

Vi håber og se jer og hvis i har nogle spørgsmål, så tøv ikke med at skrive til os på vest@autismeungdom.dk

Del denne begivenhed

bottom of page