søn. 18. jul. | Køge

Besøg på Cafe Brætspil

Man kan ikke længere tilmelde sig
Besøg på Cafe Brætspil

Tid & sted

18. jul. 13.00 – 16.00
Køge, Vestergade 19D, 4600 Køge, Danmark

Om eventet

Lokalafdelingerne Region Hovedstaden, Midtsjælland og Vestsjælland inviterer på hyggelig fællestur til Café Brætspil i Køge den 18. juli!  Bestyrelsen overvejer at spille Tokyo Hotel, Hint eller Cards Against Humanity, men med over 500 forskellige spil at vælge mellem, er det kun fantasien der sætter grænser!  

Praktisk information:  Autisme Ungdom Region Hovedstaden betaler entréen for vores medlemmer - hvis du ikke er medlem af foreningen, koster det 50 kroner at deltage. Pårørende/støttepersoner deltager gratis, hvis man kommer i selskab med et medlem af Autisme Ungdom Region Hovedstaden. Du tilmelder dig til ved at trykke 'deltager' her på vores hjemmeside.  Er du medlem af en anden lokalafdeling, så kontakt din afdeling og hør om de vil betale for at du deltager.  Da vi skal reservere bord, skal vi vide hvor mange vi bliver senest den 15. juli klokken 12.  

Hvis I har spørgsmål til begivenheden, kan I kontakte lokalafdelingen forperson på hans mail: silas@autismeungdom.dk  Vi glæder os til at se jer!  Mvh. Autisme Ungdom Region Hovedstaden

Man kan ikke længere tilmelde sig

Del denne begivenhed