top of page

ons. 12. jun.

|

Greve Strand

Autismeklub Midtsjælland - Juni 2024

Så skal vi til det! Nemlig månedens hyggeligste arrangement, Autismeklub Midtsjælland. Som sædvanlig mødes vi fra kl. 16:30 - 19:00 i Greve

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Autismeklub Midtsjælland - Juni 2024
Autismeklub Midtsjælland - Juni 2024

Tid & sted

12. jun. 2024, 16.30 – 19.00

Greve Strand, Greveager 9, 2670 Greve, lokale 27

Om begivenheden

Denne måneds frivillige: Silke, Marie og Nathalie

Denne måneds aktivitet: Medlemsmøde efterfulgt af at vi maler på sten

Hvad er Autismeklub Midtsjælland?

Autismeklub Midtsjælland er et tilbud for unge autister i alderen 13-35 år, som bor i Greve, Solrød, Køge, Lejre, Roskilde, og Ringsted Kommune. Det er et tilbud drevet af frivillige unge autister i vores lokalområde, og formålet med autismeklubben er at skabe et fællesskab, hvor unge autister kan føle sig trygge og danne relationer til andre unge autister. Autismeklub Midtsjælland afvikles af bestyrelsen og de frivillige i Autisme Ungdom Midtsjælland, en lokalafdeling under organisationen Autisme Ungdom.

Autismeklub Midtsjælland afholdes som udgangspunkt den 1. onsdag i hver måned i tidsrummet 16:30 - 19:00. Hvis vi af hensyn til de frivilliges kalender er nødt til at flytte autismeklubben, vil den blive flyttet fra 1. onsdag i måneden til 2. onsdag i måneden.

Der vil altid være mindst 2 frivillige til stede, og der vil være en aktivitet, der er planlagt på forhånd af de frivillige, man kan deltage i. Det vil også være muligt at medbringe sine egne ting, hvis man hellere vil lave noget andet, end det de frivillige har planlagt for dagen.

Praktiske informationer:

Adresse: Vi afholder Autismeklub Midtsjælland i Greve borgerhus på adressen Greveager 9, 2670 Greve. Selve autismeklubben foregår i lokale 27, og forældre og andre støttepersoner kan sidde og snakke imens i lokale 5.

Datoer og tidspunkt: Vi mødes fra kl 16:30 - 19:00 på følgende datoer i første halvår af 2024:

  • 10. januar
  • 7. februar
  • 6. marts
  • 3. april
  • 1. maj - AFLYST
  • OBS ny dato! 12. juni

Pris: Det er gratis at deltage for medlemmer af Autisme Ungdom Midtsjælland, samt førstegangsdeltagere, og deres støttepersoner. 2. gang og derefter koster det 25 kr pr person der deltager, som ikke er medlem af Autisme Ungdom Midtsjælland. Dette er inklusiv medbragte støttepersoner. Pengene går til forplejning til arrangementerne.

(Er du medlem af en anden lokalafdeling i Autisme Ungdom, så kontakt os og hør, om vi har en aftale med din lokalafdeling om, om medlemmer fra den pågældende afdeling kan deltage uden beregning.)

Støttepersoner: Det er tilladt at medbringe 1 støtteperson per ung, der deltager.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig og evt din støtteperson på vores hjemmeside senest 3 dage før Autismeklub Midtsjælland afholdes. Tilmeldinger på sociale medier eller mail er ikke gyldige tilmeldinger. Dukker man op uden tilmelding, er det op til de frivillige, om de vil lade dig deltage, eller om du er nødt til at tage hjem igen.

Forplejning: Der vil være drikkevarer og snacks, som de frivillige forbereder. Vil man have et større måltid at spise, er det for egen regning.

Transport: Man er selv ansvarlig for transporten til og fra Autismeklub Midtsjælland. Er man med offentlig transport, er det nemmeste at tage til Greve Station, og enten gå derfra eller tage en bus. Greve borgerhus har sit eget busstop, og både bus 600S og bus 225 stopper der.

Er du i bil, er der mulighed for at parkere ved selve Greve borgerhus, hvor der er en rummelig parkeringsplads.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte os på

Afdelingsmail: midt@autismeungdom.dk

Forperson, Silke: midtsj.silke@autismeungdom.dk eller mobil 51264639

Vi foretrækker mails frem for beskeder på sociale medier, og besvarer som udgangspunkt dem først

Del denne begivenhed

bottom of page