top of page

lør. 13. mar.

|

Zoom

Årsmøde 2021

Så er det blevet tid til Autisme Ungdoms Årsmøde 2021. I kan tilmelde jer her og vi håber at se så mange som mulig :). OBS! kender du ikke dit medlems nr., så kontakt Angelina på angelina@autismeungdom.dk :)

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Årsmøde 2021
Årsmøde 2021

Tid & sted

13. mar. 2021, 11.00 – 19.00

Zoom

Om begivenheden

Så er det tid til årsmøde 2021 her den 13 marts. I kan tilmelde jer enten her på hjemmesiden, på vores medlemsportal, eller skrive til angelina@autismeungdom.dk. Det er helt gratis at deltage. Husk at skrive dit medlemsnr., når du tilmelder dig. 

OBS! kender du ikke dit medlemsnr., så skriv til Angelina på angelina@autismeungdom.dk.

Hvis du ikke er medlem af foreningen, dvs har ikke noget medlemsnr., så er det fint, du kan stadig tilmelde dig. Du vil bare ikke have stemmeret :)

Når du har tilmeldt dig til årsmøde, får du en besked om det er bekræftet og når datoen får årsmødet nærmer sig, så får du link til zoom møde samt dagsorden.

Har du nogle forslag:

Har du nogle forslag til årsmødet, enten ved vedtægtsændringer eller andet, så send dem allrede nu til angelina@autismeungdom.dk. Hvis du har et forslag men ikke helt ved hvordan du skal formulere det, så kan du skrive til samme mail, også hjælper vi på vej :)

Del denne begivenhed

bottom of page