Bliv Frivillig for Autisme Ungdom

Autisme Ungdom er en forening drevet af frivillige kræfter. Da de frivillige kræfter er den bærende del af vores forening, har vi næsten altid brug for flere hænder.
Så hvis du sidder derude, og ønsker at bidrage til foreningens fortsatte drift, og ønsker at være med til at sikre, at Autisme Ungdom kan blive ved med at vokse og fungere, kan du melde dig som frivillig nedenfor, her kan du også læse meget mere om, hvilke typer af frivillige, vi lige nu har mest brug for.
At være frivillig i Autisme Ungdom kan betyde mange ting.
Som frivillig kan du f.eks. bestride en post i vores bestyrelser, hvad enten det er på landsplan i vores hovedbestyrelse, eller lokalt i din nærmeste lokalafdeling.
At være frivillig kan også være at du hjælper til med at planlægge, organisere, støtte op om, eller deltage i forskellige projekter, som vi løbende arbejder med.
Hos os er det vigtigt at give plads til alle, og vi værdsætter meget de enekelte menneskers unikke styrker. 

Her har vi mest brug for dig

Design uden navn (1).png

EU Tur udvalget

Vil du være med til at planlægge 2 turer til vores unge medlemmer i Autisme Ungdom? Så er vores EU tur udvalg, måske noget for dig. 

Vi er i gang med at planlægge 2 turer i 2023. 1 til Holland og 1 til Skotland. Desuden har vores udvalgsmedlemmer også fortrinsret for at kunne komme med som frivillige til vores tur. 

Hvis du gerne vil vide mere, så skriv til vores interne næstforperson, Angelina på angelina@autismeungdom.dk

Hvis det allerede lyder spændene, så tilmeld dig herunder

Autisme Ungdom Hvis Baggrund (1).png

Hjemmesideudvalget

Autisme Ungdom er i gang med et større projekt det handler om at re designe vores hjemmeside, så det både bliver mere autismevenlig, men også tager hensyn til andre handicap eller udfordringer man kan have på nettet. 

Hvis det er noget du er interesseret i, men gerne vil vide mere så skriv til vores interne næstforperson, Angelina på angelina@autismeungdom.dk

Lyder det som noget for dig?

Design uden navn (1).png

Sommercamp 2023

Autisme Ungdom gentager vores succesfulde Sommercamp fra sidste år. Til dette skal vi bruge nogle frivillige. Vi åbner snart tilmeldings muligheden, men hvis du ved allerede nu at du er muligvis interesseret i at være frivillig, så skriv til vores interne næstforperson, Angelina, på angelina@autismeungdom.dk, så får hun skrevet dig på listen og du får sendt tilmeldingen, så snart den er åben.

Vi skal afsted igen i uge 27 til Gilwell hytterne og bare rolig. Vi har styr på busproblemet denne gang ;)

Discord

Autisme Ungdom Discord server er meget aktiv med over 200 medlemmer. Derfor har vi brug for både moderatorer, teknisk support og Game host

Autisme Ungdom Hvis Baggrund (1).png

Teknisk support

Som Teknisk support på Autisme Ungdoms server hjælper du med alt det tekniske der går bag ved en Discord server. Det er fx at sætte roller op, , emojis mm. 

Lyder det som noget for dig?

Design uden navn (1).png

Moderator

På Discord serveren er der en række regler og retningslinjer der skal overholdes. Som moderator er du med til at sørger for, sammen med Admin teamet at hjælpe til, hvis nu du skulle  noget. 

Lyder det som noget for dig?

Autisme Ungdom Hvis Baggrund (1).png

Game Host

På Autisme Ungdoms Discord server, holder vi hver fredag aften fra 19-21 spilleaften. Det er et projekt som vokser sig større og større og hver gang og derfor har vi brug for nogle flere hænder. Det går ud på at du kommer til at være vært og styre spillet. 

Lyder det som noget for dig?