Vores Historie

Ideen

Det hele startede med en idé i 2019 da et ungt autistist menneske ønskede at skabe ungdomsorganisation for unge autister og deres pårørende. 

Styregruppen dannes

Efter Ideen blev godkendt ved Landsforeningen Autisme, blev styregruppen lavet. Målet for styregruppen var at fået lavet en generalforsamling så foreningen kunne skiftets.

Den første generalforsamling

Den 30/11-2019 blev Autisme Ungdoms stiftende generalforsamling afholdt. Der deltog omkring 50 mennesker fra hele Danmark, for at være med til at sætte rammen for hvordan Autisme Ungdom skulle formes

Det blev et meget langt møde, men det blev gennemført og Autisme Ungdom blev da skiftet november 2019

Det Første år

Autisme Ungdom skulle nu i fuld gang med at fører visionerne ud i livet, og fik hurtigt stiftet de første 9 lokalafdelinger.

 

Men Corona gjorde ikke denne opgave let. At lave en helt ny forening som ikke særlig mange kender, midt i en pandemi, er ikke nogen let opgave. Foreningen klarede sig heldigvis stærkt gennem og afsluttet år 2020 med over 250 menige medlemmer.

Nuværende Visoner

Autisme Ungdom i dag er nu over 350 medlemmer stærk og arbejder hver dag for at gøre Danmark til et autisme venligt sted at være.