Titel

Book et foredrag fra Autisme Ungdom

Har I brug for et foredrag om, hvordan det er at være autist? Eller måske behov for førstehåndsviden om autisme, direkte fra et ungt autistisk menneske? Så hjælper Autisme Ungdom jer gerne.

 

Med mere end 350 medlemmer af vores forening, har vi adskillige førstehåndsberetninger om livet som ung autist. Vi har med vores viden om autisme indefra skabt et unikt netværk for unge autister, og den viden vil vi gerne dele med jer. Hos Autisme Ungdom får I erfaringer, som kan styrke jeres viden og kompetencer, og samtidig styrker I et ungt autistisk menneske i at fortælle sin historie til mennesker omkring sig.

 

Vores talsperson har i forvejen erfaring med oplæg om det at være autist og have ADHD, om at være autist i uddannelsessystemet, samt hvordan det er at være autist på det danske arbejdsmarked. Ved ønske om mere skræddersyede oplæg, så kontakt os endelig. Vi vil gøre vores bedste for at levere det til jer.

Design uden navn (1).png

Hvad kan vi tilbyde?

Førstehåndsviden

Hos Autisme Ungdom får du viden direkte fra de unge selv. Vi har selv oplevet verden fra et autistisk perspektiv, og deler førstehåndserfaring om alle opturene og nedturene ved at være et ungt autistisk menneske i vores samfund.

Både faste og skræddersyede foredrag

Hos Autisme Ungdom har vi faste foredrag, som f.eks. foredraget 'Et liv som autist med ADHD' af Silke Ena Svare. Du kan vælge et af vores foredrag længere nede, eller også kan du skrive til os for at få et foredrag skræddersyet til præcis det, du har behov for. 

Styrker de unge oplægsholdere

I Autisme Ungdom gør vi os umage for at matche jeres behov med den unge autist, som er bedst til at holde oplæg om lige præcis det I ønsker. Derudover går en hvis procentdel af pengene til oplægsholderen, hvis denne ønsker det. At booke et oplæg hos os styrker altså både et ungt autistisk menneske personligt og økonomisk.

Priser

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 2500 kr. + betaling af transportudgifter*

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 5000 kr. + betaling af transportudgifter*

 

*Af de penge går 60% af beløbet eksklusiv transportudgifter til foreningen, mens de 40% bliver udbetalt til foredragsholder som løn, hvis vedkommende ønsker det. Ønsker vedkommende ikke at få pengene udbetalt som løn, kommer de til at gå ubeskåret til Autisme Ungdom.

Priser for firma- og institutionsmedlemmer

Er din virksomhed, institution eller firma medlem, tilbyder vi rabat på foredrag og oplæg. Der er 10% rabat til junior støttemedlemmer, 20% rabat til alm. støttemedlemmer og 30% rabat til kæmpe støttemedlemmer.*

 

Junior autisme støttemedlemmer:

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 2250 kr. + betaling af transportudgifter

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 4500 kr. + betaling af transportudgifter

 

Autisme støttemedlemmer

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 2000 kr. + betaling af transportudgifter

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 4000 kr. + betaling af transportudgifter

 

Kæmpe autisme støttemedlemmer

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 1750 kr. + betaling af transportudgifter

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 3500 kr. + betaling af transportudgifter

 

*Rabatten for støttemedlemmer vil blive trukket fra foreningens fortjeneste på oplægget, og vil ikke gå ud over oplægsholders løn.

Priser på oplæg til velgørende formål

Skal I bruge foredraget til et velgørende formål og har en lille økonomi, er der mulighed for at booke os uden betaling for selve oplægget. I den situation skal I kun betale for transportomkostninger. Kontakt vores kasserer Angelina på angelina@autismeungdom.dk for at høre mere.

Anmeldelser af oplæg:

Skræddersyet oplæg om folkeskolen:

"På Holbæk Kommunes seminar for skoleledelser og konsulenter i Læring og Trivsel, havde vi besøg af Silke Svare. Det var en vigtig oplevelse og en øjenåbner i forhold til at arbejde med børn med diagnoser, i både almen og specialområdet. Silke præsenterede sin egen historie, samt vinkler på muligheder og potentialer i den generelle arbejde med diagnosticerede elever – med et flot overskud og med ro. Vi var meget glade for Silkes oplæg og besøg” - Christina Alling Wolf, konsulent for Holbæk Kommune

'Et liv som autist med ADHD' af Silke Ena Svare:

“Den 2. november 2021 har skolebestyrelsen på Tårnbygårdsskolen afholdt forældercafé med hygge, spisning, årsberetning og et super spændende foredrag af Silke fra Autisme Ungdom om det at være ung med autisme i vores skole- og uddannelses system. Jeg kan ikke anbefale det nok. Det er simpelthen noget alle bør høre.” - Jan Bakmand, skoleleder på Tårnbygårdsskolen

Design uden navn (1).png

Faste foredrag

Book her

Tak for din forespørgsel