Titel

Book et foredrag fra Autisme Ungdom

Har i brug for et foredrag om hvordan det er at være autist? eller måske behov for viden om autisme? Så kan i henvende jer til Autisme Ungdom. 

 

Med mere end 300 medlemmer af vores foreninger, har vi masser af førstehåndsberetninger om livet som ung autist. Vi har kunne skabe et unik netværk for viden om hvordan autisme kan vise sig forskelligt, viden om hvordan autister selv gerne vil behandles. Hos Autisme Ungdom for du de førstehånderfaringer som kan styrke jeres viden og kompetencer. 

 

Vores talsperson har i forvejen erfaring med oplæg om den takkede profil, om at være autist i uddannelsessystemet, samt hvordan det er at være autist på det danske arbejdsmarked. Det kan også være du ønsker et mere skræddersyet oplæg. Autisme Ungdom kan skaffe det til dig. 

Design uden navn (1).png

Hvad kan vi tilbyde?

Førstehåndsviden

Hos Autisme Ungdom får du viden direkte fra kilde. Da vi selv er autister har vi mærket verden og ejen krop og vores viden stammer ikke fra 5+ år gamle bøger med et forældet syn på autisme. 

Faste og skræddersyet foredrag

Hos Autisme Ungdom har vi faste foredrag som fx den takkede profil fra Silke Svare. Du kan vælge et af vores foredrag længere nede eller også kan du skrive til os for et skræddersyet foredrag 

Af Autister for Autister

Fordi vi er selv autister i Autisme Ungdom, så kan vi også hurtigt formidle videre hvis i fx gerne vil have foredrag om en mere autisme venligt miljø. Vores førstehånds erfaring giver os en stor styrke som foredragsholdere. 

Priser

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 2.500 kr + betaling af transportudgifter*

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 5.000 kr + betaling af transportudgifter*

 

*Af de penge går 60% af beløbet eksklusiv transportudgifter til foreningen, mens de 40% bliver udbetalt til foredragsholder som løn, hvis vedkommende ønsker det. Ønsker vedkommende ikke at få pengene udbetalt som løn, kommer de til at gå ubeskåret til Autisme Ungdom.

Priser for firma- og institutionsmedlemmer

Er din virksomhed, institution eller firmamedlem, tilbyder vi rabat på foredrag og oplæg. Der er 10% rabat til junior støttmedlemmer, 20% rabat til alm. støttemedlemmer og 30% rabat til kæmpe støttemedlemmer.*

 

Junior autisme støttemedlemmer:

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 2250 kr + betaling af transportudgifter

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 4500 kr + betaling af transportudgifter

 

Autisme Støttemedlemmer

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 2000 kr + betaling af transportudgifter

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 4000 kr + betaling af transportudgifter

 

Kæmpe autisme støttemedlemmer

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 1750 kr + betaling af transportudgifter

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 3500 kr + betaling af transportudgifter

 

*Rabatten for støttemedlemmer vil blive trukket fra foreningens fortjeneste på oplægget, og vil ikke gå ud over oplægsholders løn

Priser på oplæg til velgørende formål

Skal I bruge foredraget til et velgørende formål og har en lille økonomi, er der mulighed for at booke os uden betaling for selve oplægget. I den situation skal I kun betale for transportomkostninger. Kontakt vores kasserer, Angelina på angelina@autismeungdom.dk for at hører mere.

Design uden navn (1).png

Faste foredrag

Book her

Tak for din forespørgsel