Titel

Book et foredrag fra Autisme Ungdom

Har I brug for et foredrag om, hvordan det er at være autist? Eller måske behov for førstehåndsviden om autisme, direkte fra et ungt autistisk menneske? 

Så hjælper Autisme Ungdom jer gerne.

 

Vi er en forening i fortsat vækst, og har med vores mere end 400 almene medlemmer, adskillige førstehåndsberetninger, om livet som ung autist.
Vi har med vores viden om autisme, oplevet indefra, skabt et unikt netværk for unge autister. Den viden vil vi rigtig gerne dele med jer.
Når i booker et foredrag hos Autisme Ungdom, får i erfaringer, som kan styrke jeres viden og kompetencer, og samtidig styrker i  et ungt autistisk menneske i at fortælle sin historie til mennesker omkring sig.

 

Vores forperson Silke Ena Svare, har erfaring med oplæg omkring det at være autist og have ADHD, og om at være autist i uddannelsessystemet, samt erfaringer med at tale om, hvordan det er, at være autist på det danske arbejdsmarked. 

Vi har på nuværende tidspunkt 3 faste foredrag, som du kan læse mere om nedenfor.
Hvis i har et ønske om et mere skræddersyet oplæg, så kontakt os endelig.
Vi vil gøre vores bedste for at levere det til jer.

Design uden navn (1).png

Hvad kan vi tilbyde?

Førstehåndsviden

Hos Autisme Ungdom får du viden direkte fra de unge selv. Hos os oplever vi alle verden ud fra et autistisk perspektiv, og vi deler rigtig gerne ud af vores viden og erfaringer, baseret på vores førstehåndserfaringer, om både alle opturene og nedturene, ved at være et ungt autistisk menneske i vores samfund.

Både faste og skræddersyede foredrag

Hos Autisme Ungdom har vi faste foredrag, som f.eks. foredraget
'Et liv som autist med ADHD' - af Silke Ena Svare.


Du kan vælge et af vores faste foredrag længere nede, eller også kan du skrive til os for, at få et foredrag skræddersyet til præcis det, du har behov for.

Styrker de unge oplægsholdere

I Autisme Ungdom gør vi os umage for, at matche jeres behov, med den unge autist som er bedst til at holde oplæg, om lige præcis det I ønsker.
En hvis procentdel af pengene fra oplæggene, går direkte til oplægsholderen, hvis denne ønsker det.
At booke et oplæg hos os, styrker altså både et ungt autistisk menneske personligt og økonomisk.

Priser

Design uden navn (1).png

Faste foredrag

Priser:

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 4500 kr. + betaling af transportudgifter*

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 8000 kr. + betaling af transportudgifter*

Oplæg om foreningen Autisme Ungdom på 45 minutter: 1500 kr + transport*

 

*Af de penge går 67% af beløbet eksklusiv transportudgifter til foreningen, mens de 33% bliver udbetalt til foredragsholder som løn, hvis vedkommende ønsker det. Ønsker vedkommende ikke at få pengene udbetalt som løn, kommer de til at gå ubeskåret til Autisme Ungdom.

Rabatter på oplæg for firma- og institutionsmedlemmer

Er din virksomhed, institution eller firma medlem, tilbyder vi rabat på foredrag og oplæg. *

 

Junior autisme støttemedlemmer:

10% rabat af normalpris

 

Autisme støttemedlemmer

20% rabat af normalpris

 

Kæmpe autisme støttemedlemmer

30% rabat af normalpris

 

*Rabatten for støttemedlemmer vil blive trukket fra foreningens fortjeneste på oplægget, og vil ikke gå ud over oplægsholders løn.

Priser på oplæg til velgørende formål

Skal I bruge foredraget til et velgørende formål og har en lille økonomi, er der mulighed for at booke os uden betaling for selve oplægget. I den situation skal I kun betale for transportomkostninger. Kontakt vores interne næstforperson Angelina på angelina@autismeungdom.dk for at høre mere.

 
Book her

'

Tak for din forespørgsel

'Skræddersyet oplæg om folkeskolen' - af Silke Ena Svare:

"På Holbæk Kommunes seminar for skoleledelser og konsulenter i Læring og Trivsel, havde vi besøg af Silke Svare. Det var en vigtig oplevelse og en øjenåbner i forhold til at arbejde med børn med diagnoser, i både almen og specialområdet. Silke præsenterede sin egen historie, samt vinkler på muligheder og potentialer i den generelle arbejde med diagnosticerede elever – med et flot overskud og med ro.
Vi var meget glade for Silkes oplæg og besøg”
- Christina Alling Wolf, konsulent for Holbæk Kommune

'Et liv som autist med ADHD' - af Silke Ena Svare

“Den 2. november 2021 har skolebestyrelsen på Tårnbygårdsskolen afholdt forældercafé med hygge, spisning, årsberetning og et super spændende foredrag af Silke fra Autisme Ungdom om det at være ung med autisme i vores skole- og uddannelsessystem. Jeg kan ikke anbefale det nok. Det er simpelthen noget alle bør høre.”

- Jan Bakmand, skoleleder på Tårnbygårdsskolen.

'SOS - Min teenager er autist' - af Silke Ena Svare

"I april 2022 havde jeg arrangeret foredrag på min søns - nu tidligere - skole for forældre til unge med autisme. Jeg havde spurgt Silke Ena Svare om at give os et indefra blik på sit (og autistiske venner og bekendtes) liv. For en gangs skyld sad jeg på tilhørerbænken. Og hvor er jeg glad for, at jeg havde booket hende. 

 

Silke er forperson i foreningen Autisme Ungdom, og jeg havde spurgt, om hun ville tale om uddannelse, gode råd til forældre, noget med venner, kærester og seksualitet og meget mere. På forbilledlig vis kom hun på det præcist aftalte tidspunkt, yderst velforberedt og med dybde og humor tog os alle i sin hule hånd i halvanden time. 

 

Jeg smiler stadig af hendes pointe om de fem kærlighedssprog oversat til autistisk (især den første med infodumping, som jeg kan genkende hjemmefra). Jeg griner højlydt over situationen med at finde menstruations-produkter med sin far, når man er taktilt sensitiv, og jeg græder over den omvej også Silke kunne berette om, og som desværre er langt fra unik. 

 

Men det vigtigste budskab var håb! Håb om, at det nok skal gå, at der er en uddannelsesvej, at der findes rummelige fællesskaber og forståelse rundt omkring, og det glæder mig. 

 

Overvejer du som skoleleder, politiker på alle niveauer eller som forældreforening at finde en relevant og dygtig formidler, så tøv ikke med at kontakte Silke gennem Autisme Ungdom. Det vil du ikke fortryde. 

 

Tak til Silke for en rigtig god aften.”

- Anne-Mette Sohn Jensen, forælder

Anmedelser