top of page

Book et foredrag fra Autisme Ungdom

OBS: Grundet travlhed i organisationen, tager vi ikke imod flere bookinger af foredrag, som skal afholdes inden udgangen af april 2024.

Silke kommer ikke til at være tilknyttet Autisme Ungdoms foredragsteam efter 31. maj grundet jobskifte. Hun kan derfor ikke bookes ud til flere foredrag.

Grundet studiestart kan Naja ikke bookes til foredrag efter den 16. august.

 

Har I brug for et foredrag om, hvordan det er at være autist? Eller måske behov for førstehåndsviden om autisme, direkte fra et ungt autistisk menneske? 

Så hjælper Autisme Ungdom jer gerne.

 

Vi er en forening i fortsat vækst, og har med vores mere end 750 almene medlemmer, adskillige førstehåndsberetninger, om livet som ung autist.
Vi har med vores viden om autisme, oplevet indefra, skabt et unikt netværk for unge autister. Den viden vil vi rigtig gerne dele med jer.
Når i booker et foredrag hos Autisme Ungdom, får i erfaringer, som kan styrke jeres viden og kompetencer, og samtidig styrker i  et ungt autistisk menneske i at fortælle sin historie til mennesker omkring sig.


Hvis i har et ønske om et mere skræddersyet oplæg, så kontakt os endelig.
Vi vil gøre vores bedste for at levere det til jer.

Design uden navn (1).png

Hvad kan vi tilbyde?

Førstehåndsviden

Hos Autisme Ungdom får du viden direkte fra de unge selv. Hos os oplever vi alle verden ud fra et autistisk perspektiv, og vi deler rigtig gerne ud af vores viden og erfaringer, baseret på vores førstehåndserfaringer, om både alle opturene og nedturene, ved at være et ungt autistisk menneske i vores samfund.

Både faste og skræddersyede foredrag

Hos Autisme Ungdom har vi faste foredrag, som f.eks. foredraget
'Et liv som autist med ADHD' - af Silke Ena Svare.


Du kan vælge et af vores faste foredrag længere nede, eller også kan du skrive til os for, at få et foredrag skræddersyet til præcis det, du har behov for.

Styrker de unge oplægsholdere

I Autisme Ungdom gør vi os umage for, at matche jeres behov, med den unge autist som er bedst til at holde oplæg, om lige præcis det I ønsker.
En hvis procentdel af pengene fra oplæggene, går direkte til oplægsholderen, hvis denne ønsker det.
At booke et oplæg hos os, styrker altså både et ungt autistisk menneske personligt og økonomisk.

Læs om vores foredragsholdere her

Her kan i læse om vores godkendte oplægsholderne og om hvem de er. Her kan du også se en liste over deres faste foredrag. En mere detjaljeret beskrivelse kan findes under "Faste foredrag"

Sofie

 Blenstrup

Sofie Er 18 år og er hovedbestyrelsesmedlem i Autisme Ungdom.

Sofie går til daglig på STU eller laver hovedbestyrelsesarbejde for Autisme Ungdom

Sofie har viden indenfor følgende områder:

  • Folkeskole

  • STU

  • Efterskoler

  • Autisme Ungdom

  • Skræddersyet foredrag

7.png

Faste Foredrag

Ung med Autisme på Efterskole

Snak om hvordan det som ung med autisme er af gå på efterskole og hvilke ting der kan være svære n man indgår i dette miljø

Hvad er Autisme Ungdom?

Sofie er en af de oplægsholdere der kan holde oplægget om hvad vores foreningen går ud på. Hvis i specifikt gerne vil have Sofie til oplægget, så skriv det i forsørgelsen

Design uden navn (1).png

Faste foredrag

Rabatter på oplæg for firma- og institutionsmedlemmer

Priser

Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 4500 kr. + betaling af transportudgifter*

Foredrag eller oplæg over 3 timer: 8000 kr. + betaling af transportudgifter*

Skræddersyet Foredrag eller oplæg op til 3 timer: 4500 kr. + betaling af forberedelsestid og transportudgifter*

Skræddersyet Foredrag eller oplæg over 3 timer: 8000 kr. + betaling af forberedelsestid og transportudgifter*

Oplæg om foreningen Autisme Ungdom på 45 minutter: 1500 kr + transport*

 

*Af de penge går op til 40% af beløbet eksklusiv transportudgifter til foreningen, mens de resterne udbetalt til foredragsholder som løn, hvis vedkommende ønsker det. Ønsker vedkommende ikke at få pengene udbetalt som løn, kommer de til at gå ubeskåret til Autisme Ungdom.

Rabatter som firmamedlem

 

Er din virksomhed, institution eller firma medlem, tilbyder vi rabat på foredrag og oplæg. *

 

Junior autisme støttemedlemmer:

10% rabat af normalpris

 

Autisme støttemedlemmer

20% rabat af normalpris

 

Kæmpe autisme støttemedlemmer

30% rabat af normalpris

 

*Rabatten for støttemedlemmer vil blive trukket fra foreningens fortjeneste på oplægget, og vil ikke gå ud over oplægsholders løn.

Priser på oplæg til velgørende formål

Skal I bruge foredraget til et velgørende formål og har en lille økonomi, er der mulighed for at booke os uden betaling for selve oplægget. I den situation skal I kun betale for transportomkostninger. Kontakt vores interne næstforperson på internnaestforperson@autismeungdom.dk for at høre mere.

Book dit foredrag her!

Tak for din forespørgsel

Book her

Anmedelser

'fra ung til voksen som autist' - af Naja Kirstine Føste

“På en Ungekonference i Københavns kommune havde vi fornøjelsen af at høre et oplæg af Naja Føste. Hun fortalte sin historie om at være ung autist og særligt om overgangen fra Ung til voksen. Naja er en god formidler og hun leverer oplægget på en super god og lærerig måde. ”

- Rikke, Socialfaglig koordinator i Københavns kommune.

'Personligt oplæg - af Andreas Koch

D 2 november 2022 havde Ishøjgård den udsøgte fornøjelse, at få Andreas ud på vores personale møde. Vores formål med aftenen var, at få et indblik i - "hvordan en autist oplever sig selv I vores pædagogiske praksis". Få nærværende hands on fortællinger,blive klogere på hvordan, vi som fagfolk - virker på det børn og unge vi til dagligt samarbejder med. Da Andreas kom, var det som at få besøg af en virvelvind af energi og god karma. Og da Andreas begyndte på sit oplæg, formåede han at tryllebinde os, med meget personlige anekdoter samt svært underholdende humor.

Det vi i sær fik ud af Andreas besøg var, at mennesker er mennesker - uanfægtet diagnoser eller ikke diagnoser. Når du har mødt 1 autist, har du mødt 1 autist. Andreas gav os en fornemmelse for, hvordan vi som fagfolk, kan have en tendens til, at tale ned til vores børn og unge. Ikke i en dårlig hensigt men fordi vores "pædagogsnak" - ofte forstås som en lidt nedladende taleform. Den bliver ikke relationsskabende men måske mere, relationsafviklende. 

Jeg kunne sige mangt og meget om, hvad Andreas oplæg har fået af betydning for os. Vigtigt at få sagt er, at jeg/vi varmt kan anbefale at få unge ud som ved hvad de taler om og måske ikke bruge så meget energi på, at få fagfolk ud som måske "kun" har læst bøger og skrevet afhandlinger."

- Nadia, Ishøjgård specialskole

bottom of page