top of page

Autisme Ungdom hæver aldersgrænse til 33!


Gruppebillede fra årsmøde 2023
Billede fra årsmøde 2023 Fotograf: Johan Haslund

Vi nærmer os med hastige skridt Autisme Ungdoms 4 års fødselsdag til november, og ligesom organisationen, så bliver vores medlemmer også ældre med tiden. Lige fra starten har vores aldersgruppe for medlemmer været fra 13 til 30 år. 


På årsmødet 2023 blev der stillet forslaget til, at vi burde hæve aldersgrænsen. Det blev stemt igennem, og vi er glade for at kunne fortælle, at man nu kan være medlem af Autisme Ungdom frem til dagen før, at man fylder 33 år. 


Som ung autist finder man ofte først den rigtige hylde senere i livet. Det gør at man ofte først senere i livet får en diagnose, og derfor først får de nødvendige værktøj og hjælpemidler i en højere alder. Det gør at man ofte først har overskud til foreningslivet, senere i livet. Derfor vil vi gerne kunne rumme flere, som kunne have gavn af vores forening.

Derudover er det for mange af vores medlemmer kan det være svært at sige farvel til en organisation som de har været aktive i, og fundet et fællesskab hos. Derfor håber vi også, at den forhøjede aldersgrænse kan være med til at gøre overgangen fra Autisme Ungdom til andre eventuelle organisationer betydeligt lettere for vores medlemmer når tiden kommer.

Vi håber at I tager godt imod den nye aldergrænse.


Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page