top of page

søn. 07. apr.

|

Odense

Papas Papbar April 2024

Tilmeldingen er lukket
Se andre events

Tid & sted

07. apr. 2024, 13.00 – 17.40

Odense, Sankt Knuds Kirkestræde 2, 5000 Odense, Danmark

Om begivenheden

Vi vil igen invitere jer til at slutte jer til os på den fantastiske brætspils cafe Papas Papbar! Vi har været på brætspil-caféen mange gange før, og det har altid været en fantastisk og uforglemmelig og fornøjelig oplevelse at dele oplevelsen med alle jer! Vi glæder os utroligt meget til at gentage successen og byde op til en hyggelig eftermiddag med brætspil, grun og gode samtaler!

For dem af jer, der måske ikke har været med til en brætspils café før, er der her en kort forklaring: En brætspil café er en unik oase, hvor folk kan samles for at spille en bred vifte af brætspil, fra klassiske favoritter til nyere og spændende udgivelser. Det er et sted hvor man kan mødes i hyggelige omgivelser og nyde hinandens selskab over en sjov spiloplevelse. Papas papbar har et imponerende udvalg af brætspil sat i en atmosfære, der skriger brætspil og hygge. Indretningen bærer lidt præg af en hyggestue hvis man har flyttet flere stuer sammen ind i en café. De har også en bar hvor man kan købe mange forskellige drikkevarer man kan nyde til sit brætspil samt er der også mulighed for at købe snacks både til den søde tand og den lille sult.

Du kan smugkigge lidt mere på baren og hvilke spil de har på hylderne på deres hjemmeside: https://papbar.dk/

Vi mødes d. 7. april kl. 13:00 uden for papas papbar cafe dør. Når klokken bliver 13:05 går vi ind af døren og finder vores reserveret bord. Hvis du er forsinket så skriv til Melani Høyrup (melanifyn@autismeungdom.dk) eller skriv til AU Fyn´s mail fyn@autismeungdom.dk / Fyns messenger.

Efter kl. 13:15 kan det være at vi er påbegyndt det første spil men hvis du er forsinket så tøv ikke at støde til alligevel og kan hoppe med på næste spil.

Medlemmer af Autisme Ungdom Fyn får en gratis spillebillet og første non-alkoholiske drikkevare. Hvis du ikke er medlem af Autisme Ungdom Fyn er det for egen betaling.

Hvis vi bliver over 8, deler vi os i 2 grupper efter de spil vi i gruppen ønsker at spille.

Som altid, hvis du har spørgsmål, betænkeligheder eller andet, er i velkomne til at skrive til os.

OBS: hvis der er for få tilmeldte kan vi desværre blive nødt til at aflyse. Dette vil blive givet besked den 2 April, som er dagen efter sidste tilmeldingsfrist.

DATO:

7 April 2024 kl. 13-17.

STED:

Vi mødes her:

Papas papbar (Lige uden for caféen og 5 minutter over går vi ind).

Sankt Knuds Kirkestræde 2

5000 Odense

Du kan læse mere om Papas Papbar her: https://papbar.dk/

Vi mødes d. 7. april kl. 13:00 uden for papas papbar cafe dør hvor der vil stå/sidde en frivillig til at tage imod dig.

Kl 13:00 mødes vi uden for Paps Papbar.

kl 13:05 går vi ind til vores reserverede bord.

Omkring kl. 13:15 starter vi på et brætspil. Så hvis du er forsinket kommer du bare ind og slutter dig til selskabet og er bare med på næste spil.

Vores reserverede bord er bagerst i caféen. Så hvis du er forsinket, så skal du blot gå ind af døren. Derefter går du baren. Når du står med front mod baren og ryggen mod døren du kom ind af. På barens venstre side er der døre ud til toiletterne og på højre side kan du se reoler med brætspil samt at du kan gå langs denne side dybere ind i caféen og det er her vi sidder. Caféen kalder denne bagerste del “det røde rum” og det er her vi vil sidde og spille.

PRIS:

Det er ganske gratis for medlemmer at deltage, dette betyder at vi betaler spillebillet og første non-alkoholsike drikkevare. Hvis du kommer fra en anden lokalafdeling, er det for egen betaling.

TILMELDING:

Tilmelding senest 1 April 2024.

Du tilmelder dig her på siden (det er ikke nok at tilmelde sig via facebook).

OBS:

Det er muligt at komme senere og/eller gå tidligere.

Desuden er du velkommen til at medbringe en hjælper/støtteperson, hvis du har behov for det, dette angives ved tilmeldingen til eventet eller skriv til os.

Hvis der er for få tilmeldte kan vi desværre blive nødt til at aflyse. Dette vil blive givet besked den 2 April, som er dagen efter sidste tilmeldingsfrist.

SPØRGSMÅL:

Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte:

Del denne begivenhed

bottom of page