top of page

tors. 11. apr.

|

København

PÅ SPEKTRET: Napoleon Dynamite - introduktion v. Andreas Koch

Filmvisning af Napoleon Dynamite med introduktion ved Andreas Koch fra Autisme Ungdom

Der sælges ikke billetter
Se andre events
PÅ SPEKTRET: Napoleon Dynamite - introduktion v. Andreas Koch
PÅ SPEKTRET: Napoleon Dynamite - introduktion v. Andreas Koch

Tid & sted

11. apr. 2024, 19.15 – 21.20

København, Gothersgade 55, 1123 København, Danmark

Om begivenheden

Cinemateket skriver

Kan en film være autistisk? Jeg tror det. Og hvis vi kan blive enige om den præmis, vil jeg tilføje, at ’Napoleon Dynamite’ er den mest autistiske film, der nogensinde er skabt." (Emma, Film Observer)  Denne kultperle er noget så sjældent som en ungdomsfilm, der ikke på noget tidspunkt forsøger at stryge sit publikum med hårene. ’Napoleon Dynamite’ rummer alle genre-elementerne fra high school- og nørd-komedier, men samtidig det ømme blik for det anderledes.

Introduktion den 11. april om det at være ung med autisme. Introduktionen varer ca. 30 minutter og foregår på dansk. Gæst denne dag er Andreas Koch fra Autisme Ungdom, han er foredragsholder og selv ung autist. 

Hvordan bestiller jeg billetter?

Du kan IKKE bestille billetter via vores hjemmeside, og du kan IKKE tilmelde dig via facebook. For at købe billetter til en forestilling, skal du enten benytte dig af Cinematekets hjemmeside eller købe dem ved fysisk fremmøde i Cinemateket.

Du kan finde billetterne til dette event her: https://www.dfi.dk/cinemateket/biograf/events/event/1052062

Billetfordele for Autisme Ungdoms medlemmer

Vi har aftalt med Cinemateket, at Autisme Ungdoms medlemmer kan købe billetter til rabatpris - dvs. 30 kr. under normalpris!! Ingen dokumentation af medlemskabet er nødvendigt. Det gælder til alle filmvisningerne på festivalen.

Rabatten kan indløses ved at indtaste rabatkoden ”SPEKTRET2024”, når du bestiller billet til en bestemt film via Cinematekets hjemmeside (kodefeltet står ude til venstre under ’antal billetter’)

Referat af Napoleon Dynamite fra Cinematekets hjemmeside

Napoleon er lang og ranglet med rødt, krøllet hår, store briller og kikset tøj, og han er ikke engang særlig klog eller sød. Det kan derfor ikke undre, at de andre drenge driller ham, og at pigerne hader ham. Hjemme går det heller ikke for godt, med en bror der er lige så kikset og en macho-onkel, der gerne vil gøre Napoleon til en rigtig mand. Men Napoleon (spillet uforglemmeligt af Jon Heder) beslutter alligevel, at han vil stille op til valget som formand for elevrådet

Hvor kan jeg finde mere information?

Du kan finde en liste over alle de film, der bliver vist på Cinematekets hjemmeside: https://www.dfi.dk/cinemateket/biograf/filmserier/serie/25567

Del denne begivenhed

bottom of page