top of page

lør. 22. jun.

|

Slagelse

Medlemsmøde Vestsjælland

Kom med til hygge og lær om fremtiden for Autisme Ungdom Vestsjælland

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Medlemsmøde Vestsjælland
Medlemsmøde Vestsjælland

Tid & sted

22. jun. 2024, 10.00 – 11.30

Slagelse, Stenstuegade 14, 4200 Slagelse, Danmark

Om begivenheden

Grundet intresse i at kunne deltage i bestyrelsen i Autisme Ungdom Vestsjælland, indkalder vi til medlemsmøde her den 22. juni til dem der gerne vil ind i bestyrelsen.

Vi har 3 åbne bestyrelsesposter, til vis du også er intresseret i at være en del af bestyrelsen. Har du lyst til at blive en del af vores lokalbestyrelse, og hjælpe til med at planlægge møder og arrangementer, så skriv det i en mail til vest@autismeungdom.dk .

Det er fysisk og kommer til at foregår lige overfor Slagelse Bibliotek

Ud over valg til lokalbestyrelsen kommer vi på medlemsmødet også til at snakke lidt om, hvad det vil sige at være frivillig i vores lokalafdeling, hvilken slags arrangementer I ønsker vi skal lave med videre. Det er altså en god mulighed for at få indflydelse på, hvad der skal ske i vores lokalafdeling fremadrettet.

Vi håber på at se en masse af jer

Venlig hilsen bestyrelsen i Autisme Ungdom Vestsjælland

Hvad er et medlemsmøde?

Jævnfør vores vedtægter, har vi som lokalbestyrelse mulighed for at indkalde til medlemsmøder. På et medlemsmøde har vi mulighed for at vælge medlemmer ind til ubesatte poster i bestyrelsen. Til et medlemsmøde skal alle medlemmer af lokalafdelingen inviteres, og man har mulighed for at stemme på, hvem man synes skal ind i bestyrelsen.

Et medlemsmøde er ikke det samme som en generalforsamling, for på en generalforsamling kan man også ændre i afdelingens vedtægter, og til en generalforsamling er alle poster i bestyrelsen på valg, mens det på et medlemsmøde kun er de ubesatte poster, man kan vælge folk ind til. En generalforsamling skal også afholdes en gang hvert år ifølge vores vedtægter, imens det er valgfrit om bestyrelsen har lyst til at afholde et medlemsmøde.

Fælles for medlemsmøder og generalforsamlinger er, at det kun er medlemmer af Autisme Ungdom Vestsjælland, der har stemmeret. Derfor skal du finde dit medlemsnummer frem, når du tilmelder dig. Kan du ikke finde dit medlemsnummer, så send en mail til os på vest@autismeungdom.dk

Del denne begivenhed

bottom of page