top of page

man. 18. mar.

|

Online

Infomøde AU Sønderjylland

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Infomøde AU Sønderjylland
Infomøde AU Sønderjylland

Tid & sted

18. mar. 2024, 19.30 – 20.30

Online

Om begivenheden

Kom med til vores online infomøde. Uanset om du selv er autist, har en autist i dit liv eller er en fagperson, er du meget velkommen til at deltage.

Vi vil fortælle jer om Autisme Ungdom generelt og mere specifikt om vores nye lokalafdeling i Sønderjylland. Det er bestyrelsen for Autisme Ungdom Sønderjylland som står for oplægget.

Infomødet foregår online over Google Meet. Det er helt op til dig, om du ønsker at have kamera/lyd på. Der vil være mulighed for at komme med ønsker til aktiviteter mv. men det er intet krav om at deltage aktivt.

Tilmelding

Det er gratis at deltage, men nødvendigt at du tilmelder dig begivenheden, så du kan få tilsendt et link til mødet pr. mail.

OBS: Frist for tilmelding 24 timer før mødet finder sted

Afbud

Hvis du bliver forhindret i at deltage, så meld gerne afbud. Det gøres pr. mail til sonderjylland@autismeungdom.dk

Om Autisme Ungdom

Autisme Ungdom er en ungdomsforening for unge autister og unge med autisme tæt på livet. Aldersgruppen er fra 13 til 33 år. Autisme Ungdom er en frivillig forening, som primært er drevet af unge frivillige autister. Det vil derfor oftest være unge autister som afholder arrangementerne, der er altså tale om en peer to peer relation. Der er ingen pædagoger eller lignende til stede, hvis man har behov for det, kan man medbringe en støtteperson.

Feedback og spørgsmål

Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, eller feedback efterfølgende, så er du velkommen til at kontakte os på sonderjylland@autismeungdom.dk

Del denne begivenhed

bottom of page