top of page

tors. 09. nov.

|

København

Hygge aften på Tagensvej

Vi skal spille spil, være kreative og snakke med andre unge, der deler interesser og har det på samme måde som en selv

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Hygge aften på Tagensvej
Hygge aften på Tagensvej

Tid & sted

09. nov. 2023, 16.30 – 18.30

København, Tagensvej 70, 1 sal, 2200 København, Danmark

Om begivenheden

Vi vil gerne inviterer til en hygge aften med brætspil og krea

HVOR OG HVORNÅR AFHOLDES ARRANGEMENTET? 

Frivillig Center SR-Bistand  på Tagensvej 70, 1. sal, 2200 København N. Det starter kl 16:30 og  slutter 18:30. Hvis du har problemer med at komme ind, så skriv venligst en til vores facebookside eller vores mail hovestaden@autismeungdom.dk 

HVEM SKAL MED FRA BESTYRELSEN? 

Bestyrelsesmedlemmerne Jonas og Emma er til stede. Hvis du har spørgsmål til et spil eller et krea-tip, så vil de hjælpe så godt de kan.  

HVEM KAN DELTAGE OG KAN JEG TAGE NOGEN MED?

Arrangementet  er målrettet til unge autister i aldersgruppen 13-33 år. Du er  velkommen til at tage en ledsager med, f.eks. din mor eller ven.  

SKAL JEG TAGE NOGET MED? 

Vi har brætspil og kortspil med, men hvis du har et du særligt gerne vil spille, så er du velkommen til at tage det med. Hvis du vil lave noget kreativt til f.eks. at strikke eller hækle, så må du meget gerne tage det med. Vi sørger for snacks og drikkevare.   

HVAD SKAL VI LAVE? 

Vi skal spille spil, være kreative og snakke med andre unge, der deler interesser og har det på samme måde som en selv. Du er velkommen til at komme senere end start tidspunktet, og gå før, hvis du har brug for det. Du er også velkommen til at medbringe høretelefoner eller ørepropper.   

HVAD MED TILMELDNING? 

Du kan tilmelde dig via begivenheden på vores hjemmeside, via vores Facebook begivenhed eller ved at skrive til hovedstaden@autismeungdom.dk 

Vi glæder os til at se dig!

Del denne begivenhed

bottom of page