top of page

tirs. 02. maj

|

Amsterdam

Hollandstur med Autisme Ungdom

Har du lyst til at tage med til Amsterdam, Holland, Så klik her og læs videre!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre events
Hollandstur med Autisme Ungdom
Hollandstur med Autisme Ungdom

Tid & sted

02. maj 2023, 06.00 – 11. maj 2023, 22.00

Amsterdam, Holland

Om begivenheden

Vi vil gerne invitere jer med på en spændende tur til Holland fra den 2-11 maj! Vi søger deltagere, der er præcis 18 år gamle på rejsetidspunktet (2. maj) og som har lyst til at udforske den smukke hollandske kultur.

For tryghedens skyld har du også mulighed for gratis at tage en støtteperson med.

Vi har kun 5 pladser til rådighed, eksklusiv støttepersoner. Vi vil udvælge deltagerne senest den 17. april, så skynd dig at tilmelde dig lige her i begivenheden. Vi lukker tilmeldingen, hvis vi får over 15 ansøgere.

Under turen vil vi besøge mange spændende steder, herunder Artis Zoo, Keukenhof haven og Van Gogh museet, Vi vil rejse med tog og bo på 2-mands værelser. Desværre er der ikke mulighed for at tilbyde enkeltværelser.

FAQ

Hvor;

Vi skal til Amsterdam, Holland.

Hvornår;

Vi tager afsted den 2. maj og kommer hjem igen 11. maj

Hvor meget af programmet skal man deltage i?

Vi vil under turen sørge for rigeligt med pauser, og har planlagt hviledag, som vi så vidt muligt sørge for ingen bliver overstimuleret. Dog kan der tages hensyn til at nogle deltagere kan bruge ekstra pauser og vi vil gøre vores bedste for at imødekomme dette.

Hvornår skal man betale?

Når vi har udvalgt vores deltagere, får i sendt en mail med informationer. Herefter ligger også en faktura som i har 5 hverdage til at betale, for at beholde jeres plads.

Hvad betaler foreningen?

Foreningen dækker transport og overnatning på turen. Vi dækker også et måltid morgen, frokost og aftensmad hver dag på turen. Snacks og lommepenge skal deltagerne selv stå for. Foreningen dækker også entré til diverse aktiviteter vi tager på. I er selv ansvarlig for jeres ejendele på turen.

Alkohol og euforiserende stoffer

Alkohol er ikke tilladt til Autisme Ungdom arrangementer. Dette gælder også her. Rygning til kun tilladt hvis det er cigaretter eller damp og dette skal oplyses i tilmeldingen under “Andet vi bør vide?” Andre euforiserende stoffer er ikke tilladt. Brydes disse regler kan det føre til øjeblikkelig hjemsendelse for egen regning.

Hvad er valutaen i Holland?

I Holland bruger de Euro, så husk at få vekslet penge, hvis i gerne vil have kontanter med.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere information om turen, så er du velkommen til at skrive til Angelina på angelina@auitmseungdom.dk.

Vi ser frem til at tage på en uforglemmelig tur sammen!

Del denne begivenhed

bottom of page