top of page

fre. 27. aug.

|

Skovsøen Odense

Havespil med Autisme Ungdom Fyn!

Vær med til havespil i Autisme Ungdom fyn ved skovsøen i Odense. Stedet er ikke kun valgt for de gode spille betingelser, men også fordi det er stort med gode muligheder for ikke alt for mange mennesker og larm :)

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Havespil med Autisme Ungdom Fyn!
Havespil med Autisme Ungdom Fyn!

Tid & sted

27. aug. 2021, 14.00 – 16.00

Skovsøen Odense, Skovalleen, 5230 Odense M, Danmark

Om begivenheden

Nu er vi også blevet helt sommerskøre! For nu vil vi af alle ting bevæge os udenfor!! Nu spørger du sikkert hvad skal vi da der ud for? Hvad skal vi da foretage os ude i solen? For vi forventer selvfølgeligt fantastisk vejr denne dag hvor vi vover os ud i verdenen for at udføre hvad mange før os har gjort på andre dage med fantastisk vejr! Vi skal selvfølgelig spille havespil ;P

Hvilke? Kongespil er helt sikkert på banen! Og for at give os de bedste spillebetingelser, når vi sigter og i stedet slynger kastepinden ud i det blå, har vi valgt at det skal foregå ved Skovsøen i Odense. Der vil vi finde det bedste sted at spille sammen.

Stedet er ikke kun valgt for de gode spille betingelser, men også fordi det er stort med gode muligheder for ikke alt for mange mennesker og larm :) Ved skovsøen er der også mulighed for at gå sig en tur i fantastiske smukke omgivelser, kigge på ænder desuden ligger der også hele to ishuse!

Så kom og nyd sommervejret sammen med alle os, spil noget havespil og bare nyd det dejlige vejr vi har bestilt specifik til dagens lejlighed 😎 Vi glæder os til at se jer til dette hyggelige arrangement!

Del denne begivenhed

bottom of page