top of page

tors. 08. sep.

|

Discord

Gartic Phone - aka. tegnesjov med AU Fyn!

Gartic Phone - aka. tegnesjov med AU Fyn!
Gartic Phone - aka. tegnesjov med AU Fyn!

Tid & sted

08. sep. 2022, 19.00

Discord

Om begivenheden

Find din kreative side frem! Vi skal spille Gartic Phone - som er et super hyggeligt spil 😀

Naja er vært til dagens begivenhed

Men mere om spillet her:

Har i nogensinde leget legen “hviskeleg” som barn? Dette er lidt ligesom det, bare på en anden måde. Det hele foregår ved: 

Vi alle mødes på Discord via dette link:

https://discord.gg/b2S3sjK

Hvordan man lige logger ind på Discord, og hvordan det hele virker, kan I se i vores videoforklaring via linket: https://www.youtube.com/watch?v=NUEHS0XakMs

Inde på discord vil der blive givet et link til spillet Gartic Phone. 

Du trykker på linket, vælger en avatar og skriver et navn. Du kan ændre avatar ved at trykke på den lille cirkel pil, der er under billedet; når du har en du syntes om, så stopper du og trykker videre. 

Når spillet starter, skal vi alle skrive en sjov sætning ud fra et tema som er bestemt af the host. Dette vil være blevet givet, når vi mødes på discord. Vi skriver på dansk og husk, at alle - både unge og ældre - skal kunne være med. :) 

Næste del af spillet er, at du får en sætning, som en af os andre har skrevet. Din opgave er nu at tegne denne sætning. Du skal simpelthen udtrykke denne sætning i en tegning. Din tegning skal ikke være perfekt eller fantastisk - du behøver ikke have tegnet, siden du var lille, for at kunne være med. Dette er for sjov og skæg på samme vis, som når vi spiller Cards Against Humanity. 

Når du er færdig med at tegne/illustrere den sætning, du fik, vil du komme videre til næste runde. Her vil du blive vist ét af de billeder, de andre har tegnet. Nu skal du så bare se på billedet og gætte på, hvad den oprindelige sætning faktisk var. Hvad ser du i billedet? 

Sidst men ikke mindst! Nu skal vi så bare nyde de sjove resultater der er kommet ud af vores tegneeventyr! Vi vil se den oprindelige sætning, den tegning der kom ud af det, hvordan folk beskriver dette billede, og hvordan billeder bliver kreeret ud fra dette! 

Denne form for hviskeleg er lidt anderledes med tegninger og over nettet, men jeg glæder mig meget til at prøve dette nye spil med jer og grine sammen med jer! ^^ 

Hvis forklaringen mangler billedliggørelse så er er en lille video fra youtube, der viser lidt hvordan spillet fungerer. https://www.youtube.com/watch?v=9rDGqneHgy0

DATO: Den 8 september kl. 19-21.

STED: Dette er et online event. Dette betyder at du skal bruge en computer for at være med i arrangementet. Men bare du har en computer kan du selv bestemme hvor du sidder henne for at være med i dette fantastiske arrangement.

PRIS:

Det er ganske gratis at deltage.

TILMELDING:

Tilmelding er ikke påkrævet men det ville da være fantastisk hvis du tilmeldte dig på facebook begivenheden.

OBS:

Det er muligt at komme senere og/eller gå tidligere. Du springer bare til og fra online som det passer dig bedst.

Desuden er du velkommen til at medbringe en hjælper/støtteperson, hvis du har behov for det. (online)

SPØRGSMÅL:

Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte vores formand på: naja@autismeungdom.dk

Del denne begivenhed

bottom of page