top of page

ons. 29. jun.

|

Zoom

Dialog møde om samarbejdet mellem Autisme Ungdom og Landsforeningen Autisme (1)

Hvad syntes du om samarbejdet mellem Landsforeningen Autisme og Autisme Ungdom? Vil du være med til at bestemme de fremtidige rammer? Så deltag her!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Dialog møde om samarbejdet mellem Autisme Ungdom og Landsforeningen Autisme (1)
Dialog møde om samarbejdet mellem Autisme Ungdom og Landsforeningen Autisme (1)

Tid & sted

29. jun. 2022, 19.00 – 21.00

Zoom

Om begivenheden

Du inviteres til dialogmøde om vores samarbejde mellem Landsforeningen Autisme og Autisme Ungdom. På årsmødet aftalte vi, at vi gerne vil have nogle faste rammer for vores fremtidige samarbejde og gjort klart hvad vi ønsker os fra Landsforeningen Autisme fremadrettet. Derfor inviteres du dermed til dialogmøde omkring samarbejdet på følgende datoer:

Lørdag 25 juni fra 14:00 - 16:00

Onsdag 29 juni fra 19:00 - 21:00

Møderne er ens, så hvis du gerne vil deltage behøver du kun deltage i en. Det er et krav at du er medlem af Autisme Ungdom for at kunne deltage.

Tilmelding:

Det gør du her på hjemmesiden

Tilmeldingsfristen for begge møder er til og med 22 juni.

Dagsorden:

  • Introduktion til mødet (10 min): Silke fortæller: Hvorfor har vi mødet i dag? Hvad er der sket i landsforeningen autisme, der gør os bekymrede?
  • Samarbejde (30 min) Paneldebat: Hvad ønsker vi at samarbejde med landsforeningen autisme om? På hvilke præmisser vil vi samarbejde? Hvad vil vi ikke samarbejde om?
  • Pause (5 min)
  • Forbedringer og holdninger (30 min) Paneldebat: Hvad ønsker vi, at Landsforeningen Autisme skal forbedre? Hvad så vi gerne de ændrede holdninger til? Hvad kan vi ikke tolerere, hvis de begynder at arbejde for?
  • Pause (5 min)
  • Suverænitetsafgivelse (30 min) Paneldebat: Hvordan ønsker vi rammerne skal være for suverænitetsafgivelse? Hvornår ville det være relevant at afgive suverænitet til Landsforeningen Autisme og/eller Autisme- og Aspergerforeningen for voksne? Her kan vi ikke tage beslutninger, men drøftelserne skal bruges til et udkast til en vedtægtsændring, der skal op på årsmødet 2023.
  • Evt (5 min) Alle kan bidrage: Er der andet det er vigtigt at tage stilling til i forhold til landsforeningen Autisme? Eller andet det er vigtigt at få med i referatet
  • Tak for et godt møde :)

Del denne begivenhed

bottom of page