top of page

søn. 12. maj

|

Hillerød

Brætspil og Krea

Vi inviterer nu til endnu en hyggelig dag med brætspil og Krea

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Brætspil og Krea
Brætspil og Krea

Tid & sted

12. maj 2024, 12.00 – 15.00

Hillerød, Fredensvej 12C, 3400 Hillerød, Danmark

Om begivenheden

HVOR OG HVORNÅR AFHOLDES ARRANGEMENTET?

Arrangementet afholdes søndag d. 12. maj fra kl. 12.00-15.00 på Fredensvej 12C, 3400 Hillerød. Du må gerne komme efter, begivenheden er startet, og gå før den er færdig. Du behøver derfor ikke være der i hele det angivne tidsrum.

HVEM SKAL MED FRA BESTYRELSEN?

Emma og Jonas, er de ansvarlige bestyrelsesmedlemmer.

Hvis du har spørgsmål til begivenheden, kan du kontakte os på hovedstaden@autismeungdom.dk

Hvis du har spørgsmål under begivenheden eller har brug for hjælp til at komme i gang med et spil eller få sagt fra på en god måde, så tag fat i Emma eller Jonas, så skal de nok hjælpe dig.

HVEM KAN DELTAGE?

Arrangementet er målrettet unge autister i aldersgruppen 13-32 år. Hvis du gerne vil finde ud af, om Autisme Ungdom er noget for dig, så er du også velkommen til at deltage.

KAN JEG TAGE NOGEN MED?

Du må gerne invitere en ven med, hvis du har brug for det. Du må også gerne følges med en søskende, forældre, mentor eller støtte- / kontaktperson.

HVAD SKAL VI LAVE?

Region Hovedstaden har nogle brætspil, som Jonas P. medbringer. Det vil være muligt at spille brætspil med andre de andre deltagere og snakke med de andre unge, der har det ligesom en selv.

Du kan også medbringe krea ting, og det er helt okay både at nørkle i stilhed og at snakke med andre samtidig.

Har du lyst til bare at dukke op, men har du ikke overskud til at deltage i aktiviteten, er det også okay - så kan du f.eks. medbringe høretelefoner og telefon og sidde og høre musik for sig selv, og så deltage, når du har overskud til det.

SKAL JEG HAVE NOGET MED?

Hvis du har et brætspil, som du gerne vil prøve, men ikke har nogle at spille med, så tag det endelig med, og så kan det være, der er andre, der har lyst til at prøve det også, ellers kan du spille et af foreningens brætspil.

Hvis du vil lave noget krea, så skal du selv medbringe det du gerne vil arbejde med, f.eks. noget du er i gang med at strikke eller hækle.

Vi opfordrer derudover til, at du medbringer et par høretelefoner, et par solbriller eller andre hjælpemidler, hvis du hypersensitiv og ved, at du kan få brug for det.

HVAD MED TILMELDING?

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men vi vil gerne have en idé om, hvor mange vi bliver. Du kan tilmelde dig her, på Facebook, eller ved at skrive til hovedstaden@autismeungdom.dk

Vi håber, I har lyst til at kommer og spille med os, og vi glæder os til at se jer

Del denne begivenhed

bottom of page