top of page

ons. 25. okt.

|

Valby Kino

Biograftur: ‘’Bastarden’’. Arrangementet er kun for personer over 20 år

Vi vil gerne invitere jer til en tur i biografen. Arrangementet er kun for personer over 20 år. Vi glæder os helt vildt, og forhåbentlig glæder I jer også. I kan læse mere om hvad vi skal se, hvornår det er, og hvem der kan deltage lige her

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Biograftur: ‘’Bastarden’’. Arrangementet er kun for personer over 20 år
Biograftur: ‘’Bastarden’’. Arrangementet er kun for personer over 20 år

Tid & sted

25. okt. 2023, 18.00 – 20.30

Valby Kino, Gammel Jernbanevej 36, 2500 København, Danmark

Om begivenheden

Biograftur: ''Bastarden''. Arrangementet er kun for personer over 20 år

Vi vil gerne invitere jer til en tur i biografen. Arrangementet er kun for personer over 20 år. Vi glæder os helt vildt, og forhåbentlig glæder I jer også. I kan læse mere om hvad vi skal se, hvornår det er, og hvem der kan deltage lige her.

Hvis man ønsker at deltage, men der ikke er flere billetter tilbage, kan man skrive til hovedstaden@autismeungdom.dk, og så køber vi flere billetter

Hvad skal vi ind og se?

Vi skal ind og se Bastarden. I beskrivelse af filmen står der:

“Den fattige soldat Ludvig Kahlen ankommer i 1755 til den kolde Jyske hede med et eneste mål; At følge kongens kald om at opdyrke jorden og derved selv opnå rigdom og ære.

Men Kahlen får hurtigt en fjende. Den nådesløse godsejer, Frederik De Schinkel, som er enehersker på egnen, mener, at heden tilhører ham og ikke kongen. Da De Schinkels fæstebonde stikker af sammen med sin hustru Ann Barbara og søger tilflugt hos Kahlen, sætter godsejeren alt ind for at drive Kahlen væk og samtidig få en grusom hævn.

Kahlen bøjer sig ikke, men tager stædigt den ulige kamp op og risikerer nu både sit liv, men også båndet til den lille umage familie, som er opstået omkring ham på heden..”

Du kan finde forestillingen på biografens hjemmeside her:

https://www.valbykino.dk/movie_details/8348_date=all_dage#synopsis

Hvor og hvornår afholdes arrangementet?

Filmen går i Valby Kino. Adressen er Gammel Jernbanevej 36, 2500 Valby.

Filmen starter kl. 18.00 og varer 127 minutter. Vi mødes ude foran indgangen kl. 17.40, herfra går vi sammen ind og finder vores pladser.

Hvem skal med fra bestyrelsen?

Jonas Petersen

Hvem kan deltage, og kan jeg tage nogen med?

For at deltage skal man være over 20 år. Det er muligt at medbringe en støtte- / kontaktperson, men kun hvis de også har en billet til forestillingen.

Hvad med tilmelding?

Vi har et begrænset antal billetter, derfor SKAL man tilmelde sig. Tilmeldingen gælder kun, hvis man er tilmeldt gennem vores hjemmeside. En tilmelding gennem facebook gælder derfor IKKE.

Er du i tvivl om, hvordan man tilmelder sig via vores hjemmeside, så kan du altid kontakte os på vores mail eller via messenger.

Husk at bestil billet. Vi glæder os til at se jer, og som altid, så kan I skrive til os på hovedstaden@autismeungdom.dk, hvis I har spørgsmål ift. begivenheden.

Del denne begivenhed

bottom of page