top of page

ons. 06. dec.

|

Greve Strand

Autismeklub Midtsjælland - December 2023

Så skal vi til det! Nemlig månedens hyggeligste arrangement, Autismeklub Midtsjælland. Som sædvanlig mødes vi fra kl. 16:30 - 19:00 på Greve Strandvej 18, 2670 Greve.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Autismeklub Midtsjælland - December 2023
Autismeklub Midtsjælland - December 2023

Tid & sted

06. dec. 2023, 16.30 – 19.00

Greve Strand, Greve Strandvej 18, 2670 Greve, Danmark

Om begivenheden

Denne måneds frivillige: Silke, Nathalie og Marcus

Denne måneds aktivitet: Juleklip

Hvad er Autismeklub Midtsjælland?

Autismeklub Midtsjælland er et tilbud for unge autister i alderen 13-33 år, som bor i Greve, Solrød, Køge, Lejre, Roskilde, og Ringsted Kommune. Det er et tilbud drevet af frivillige unge autister i vores lokalområde, og formålet med autismeklubben er at skabe et fællesskab, hvor unge autister kan føle sig trygge og danne relationer til andre unge autister. Autismeklub Midtsjælland afvikles af bestyrelsen og de frivillige i Autisme Ungdom Midtsjælland, en lokalafdeling under organisationen Autisme Ungdom.

Autismeklub Midtsjælland afholdes den 1. onsdag i hver måned i tidsrummet 16:30 - 19:00.

Der vil altid være mindst 2 frivillige til stede, og der vil være en aktivitet, der er planlagt på forhånd af de frivillige, man kan deltage i. Det vil også være muligt at medbringe sine egne ting, hvis man hellere vil lave noget andet, end det de frivillige har planlagt for dagen.

Praktiske informationer:

Adresse: Vi afholder Autismeklub Midtsjælland i Champagne for Alles lokaler på Greve Strandvej 18, 2670 Greve.

Datoer og tidspunkt: Vi mødes den første onsdag i hver måned fra kl 16:30 - 19:00. De frivillige kommer cirka 30 minutter før.

Datoerne for 2023 er altså:

  • 2. august
  • 6. september
  • 4. oktober
  • 8. november
  • 6. december

Pris: Det er gratis at deltage for medlemmer af Autisme Ungdom Midtsjælland, samt førstegangsdeltagere, og deres støttepersoner. 2. gang og derefter koster det 25 kr pr person der deltager, som ikke er medlem af Autisme Ungdom Midtsjælland. Dette er inklusiv medbragte støttepersoner. Pengene går til forplejning til arrangementerne.

(Er du medlem af en anden lokalafdeling i Autisme Ungdom, så kontakt os og hør, om vi har en aftale med din lokalafdeling om, om medlemmer fra den pågældende afdeling kan deltage uden beregning.)

Støttepersoner: Det er tilladt at medbringe 1 støtteperson per ung, der deltager.

Tilmelding: Du skal tilmelde dig og evt din støtteperson på vores hjemmeside senest 2 dage før Autismeklub Midtsjælland afholdes. Tilmeldinger på sociale medier eller mail er ikke gyldige tilmeldinger. Dukker man op uden tilmelding, er det op til de frivillige, om de vil lade dig deltage, eller om du er nødt til at tage hjem igen.

Forplejning: Der vil være drikkevarer og snacks, som de frivillige forbereder. Vil man have et større måltid at spise, er det for egen regning.

Transport: Man er selv ansvarlig for transporten til og fra Autismeklub Midtsjælland. Er man med offentlig transport, er det nemmeste at tage til Greve Station, og enten gå derfra eller skifte til bus 224, og stå af ved Fyrrelys Allé (Greve Strandvej).

Er du i bil, er der mulighed for at parkere ved Greve Strand Parkering, eller ved gadeparkeringen i nærheden.

Spørgsmål: Har du spørgsmål til arrangementet, kan du kontakte os på

Afdelingsmail: midt@autismeungdom.dk

Næstforperson, Silke: silke@autismeungdom.dk eller mobil 21895088

Vi foretrækker mails frem for beskeder på sociale medier, og besvarer som udgangspunkt dem først

Del denne begivenhed

bottom of page