top of page

man. 30. okt.

|

Borgernes Hus

AU Fyn klub Oktober - ala brætspil

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
AU Fyn klub Oktober  - ala brætspil
AU Fyn klub Oktober  - ala brætspil

Tid & sted

30. okt. 2023, 16.00 – 18.00

Borgernes Hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense, Danmark

Om begivenheden

Vi er igen på færde! Denne gang har vi hørt til nogle forslag derude omkring et sted og en bestemt tid på måneden hvor man bare kunne mødes. Det har vi lyttet til og vil nu afholde det vi vil kalde AU FYN klub!

Hver gang vil vi prøve at give et overordnet tema, men hvis I bare gerne vil komme for at snakke, så er det også fint. Temaerne er for at give et fast punkt til samlingen, samt forslag til aktivitet.

Planen er at dette skal så vidt det er muligt være en månedlig gentagelse hvor vi så mødes den sidste mandag i måneden fra kl. 16 til 18.

TEMA for oktober 2023: Brætspilshygge

Vi mødes til AU fyn klub Mandag den 30 oktober kl. 16-18.

Naja og Viktor er vært for dagens arrangement.

Det er ganske gratis at møde og deltage! Hvis du har nogle bestemte brætspil du meget gerne vil spille med andre så er det her muligheden for at tage dem med og spille dem med de andre der er mødt op.

TIlmelding senest 26 august. Hvorefter vi vil vurdere om det giver mening at afholde arrangementet.

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden.

DATO:

Mandag 30 oktober 2023 kl. 16-18

STED:

Lokale 3.3

Borgernes hus

Østre Stations Vej 18

5000 Odense

Altså er det lokale 3 på 3. sal.

PRIS:

Gratis.

TILMELDING:

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden.

TIlmelding senest 28 oktober.

Vi foretrækker, at hvis du har en plan om at komme til dette arrangement, at du tilmelder dig. Det er så vi har nogenlunde en idé om hvor mange der kommer. Hvis der ikke kommer så mange mennesker, kan begivenheden blive aflyst. Derudover hvis vi skal have noget med, er det altid dejligt at vide hvor mange der nogenlunde kommer. Men dette er ikke et krav at du skal være tilmeldt for at deltage. Dog være opmærksom på aflysninger.

Du kan altid aflyse/ afmelde sig til enhver tid for dette arrangement. Selv på selve dagen kan du afmelde dig hvis du der finder ud af at det ikke alligevel kan lade sig gøre.

OBS:

Hvis der er for få tilmeldte kan begivenheden bliver aflyst - vi stræber efter at give besked i god tid

Desuden er du velkommen til at medbringe en hjælper/støtteperson, hvis du har behov for det.

LEDSAGER:

Som altid er du velkommen til at medbringe en ledsager. Vi vil gerne bede om at du fortæller om det, samt om de forventer at deltage i selve aktiviteten i tilmeldingen, men de er naturligvis velkomne uanset.

SPØRGSMÅL:

Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte vores forperson på: naja@autismeungdom.dk eller 21895087

Del denne begivenhed

bottom of page