top of page

man. 29. maj

|

Borgernes hus

AU Fyn klub - bog, krea og hygge (Maj 2023)

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
AU Fyn klub - bog, krea og hygge (Maj 2023)
AU Fyn klub - bog, krea og hygge (Maj 2023)

Tid & sted

29. maj 2023, 16.00 – 18.00

Borgernes hus, Østre Stationsvej 15, 5000 Odense, Danmark

Om begivenheden

Så er det igen tid til AU.FYN klub! Vi har lyttet til nogle forslag derude omkring et sted og en bestemt tid på måneden hvor man bare kunne mødes. Det har vi lyttet til og vil nu holde det vi vil kalde AU FYN klub!

Hver gang vil vi prøve at give et overordnet tema, men hvis I bare gerne vil komme for at snakke, så er det også fint. Temaerne er for at give et fast punkt til samlingen, samt forslag til aktivitet.

Planen er at dette skal så vidt det er muligt være en månedlig gentagelse hvor vi så mødes den sidste mandag i måneden fra kl. 16 til 18.

TEMA for Maj 2023: Bog, krea og hygge cafe.

Vi mødes til AU fyn klub Mandag den 29. Maj kl. 16-18.

Anton er vært for dagens arrangement.

Det er ganske gratis at møde og deltage! Hvis du har noget kreativt du arbejder på eller en god bog du læser, så kan du roligt tage dette med. Det kan være hækling, tegning, strikke ´, alt hvor du er kreativ og sidder og hygger dig med det. Kom og hyg dig sammen med andre samtidig med! Eller hvis du bare gerne vil hyggesnakke, så er du også hjerteligt velkommen.

Tilmelding senest 28 Maj. Hvorefter vi vil vurdere om det giver mening at afholde arrangementet.

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden.

DATO:

Mandag 29. Maj 2023 kl. 16-18

STED:

Lokale 3.4

Borgernes hus

Østre Stations Vej 18

5000 Odense

Altså er det lokale 4 på 3. sal.

PRIS:

Gratis.

TILMELDING:

Du kan tilmelde dig her på hjemmesiden.

Senest d. 28 maj

Vi foretrækker, at hvis du har en plan om at komme til dette arrangement, at du tilmelder dig. Det er så vi har nogenlunde en idé om hvor mange der kommer. Hvis der ikke kommer så mange mennesker, kan begivenheden blive aflyst. Derudover hvis vi skal have noget med, er det altid dejligt at vide hvor mange der nogenlunde kommer. Men dette er ikke et krav at du skal være tilmeldt for at deltage. Dog være opmærksom på aflysninger.

Du kan altid aflyse/ afmelde sig til enhver tid for dette arrangement. Selv på selve dagen kan du afmelde dig hvis du der finder ud af at det ikke alligevel kan lade sig gøre.

OBS:

Hvis der er for få tilmeldte kan begivenheden bliver aflyst - vi stræber efter at give besked i god tid

Desuden er du velkommen til at medbringe en hjælper/støtteperson, hvis du har behov for det.

LEDSAGER:

Som altid er du velkommen til at medbringe en ledsager. Vi vil gerne bede om at du fortæller om det, samt om de forventer at deltage i selve aktiviteten i tilmeldingen, men de er naturligvis velkomne uanset.

SPØRGSMÅL:

Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte vores forperson på: melanifyn@autismeungdom.dk

Del denne begivenhed

bottom of page