top of page

lør. 29. apr.

|

Milling Hotel Park, Middelfart

Årsmøde Autisme Ungdom

Tilmeld dig allerede nu til årsmødet!

Man kan ikke længere tilmelde sig
Se andre begivenheder
Årsmøde Autisme Ungdom
Årsmøde Autisme Ungdom

Tid & sted

29. apr. 2023, 11.00 – 20.00

Milling Hotel Park, Middelfart, Viaduktvej 28, 5500 Middelfart, Danmark

Om begivenheden

Kom med til Årsmøde i Autisme Ungdom! Her har du mulighed for at høre om, hvad foreningen har lavet det sidste år, stille op til poster og være med til at bestemme, hvad der skal ske det næste år i Autisme Ungdom.

Vigtig info:

For at deltage i dette arrangement, skal du være enten medlem eller støttemedlem af Autisme Ungdom.

Alle menige medlemmer har stemmeret til Årsmødet, såfremt de har været medlem af Autisme Ungdom i mindst 30 dage på datoen for Årsmødets afholdelse. Støttemedlemmer har ikke stemmeret til Årsmødet- Alle menige medlemmer og støttemedlemmer har taleret til Årsmødet.

Tid og sted:

29. april 11:00 - 20:00  Milling Hotel Park Viaduktvej 28 5500 Middelfart

Tilmelding:

Tilmelding foregår på Autisme Ungdoms hjemmeside under “Begivenheder” → “Årsmøde Autisme Ungdom”

Tilmeldningen lukker 24. april klokken 20:00

Koster det noget at deltage?

Nej, deltagelse ved dette arrangement er gratis for alle medlemmer.

Dækker foreningen transport?

Autisme Ungdom dækker alle transportudgifter, der overstiger 75 kr. Det betyder, at hvis det fx koster dig 400 kr. at komme afsted, så dækker foreningen 325 kr. Hvis du er i bil, så dækker foreningen 1,5 kr. pr kilometer, der overstiger 75 kr. OBS: Du skal selv lægge ud for transportudgifterne. Du vil få tilsendt en refusionsblanket, som du selv har ansvar for at udfylde inden for den deadline, du bliver oplyst.

Mad:

Der bliver serveret både frokost og aftensmad til Årsmødet. Begge måltider bliver serveret som buffet. Derudover vil der være kaffe, kage, frugt, vand etc. i løbet af dagen.

Relevante materiale:

Du vil få tilsendt alt relevant materiale kort tid efter tilmeldingen lukker. Nogle af jer har måske allerede fået nogle af materialerne. Du vil bl. a. få tilsendt dagsorden, vedtægtsændringsforslag, andre bilag, kørselsvejledning og refusionsblanket.  Du vil få udleveret en udprintet version af alle de materialer, vi skal bruge under selve Årsmødet, når du ankommer.

Hvis du gerne vil stille op til en post i Autisme Ungdom:

Hvis du gerne vil stille op til en af posterne i Autisme Ungdom, så skriv gerne en email til vores interne næstforperson, Angelina, på angelina@autismeungdom.dk 

Alle poster i Autisme Ungdom er på valg: 

Forperson 

Intern næstforperson 

Ekstern næstforperson 

Hovedbestyrelsesmedlem 

Hovedbestyrelsessuppleant 

Revisor 

Revisorsuppleant  

OBS: Hvis du ønsker at stille op til en post i Daglig Ledelse (forperson, intern næstforperson og ekstern næstforperson), skal du meddele dit kandidatur senest d. 30. marts kl. 11:00.  

Jf. vores forretningsorden er der en deadline på alle andre poster, senest 10 dage før årsmødet, medmindre at der ikke nok opstilles, hvorved det skal meldes 2 timer inden valgets afvikling.

Forslag til årsmødet:

Hvis du har nogle forslag, uanset om det er vedtægtsændringer, politiske forslag eller noget andet du gerne vil have op, så husk at sende det til vores interne næstforperson, Angelina på angelina@autismeungdom.dk. 

Er du tvivl om hvordan du formulerer et forslag, eller hvordan du stiller dit forslag, så kan hun hjælpe dig med at finde ud af det..   

Er du nysgerrig på hvad det indebærer at sidde i hovedbestyrelsen, eller har du andre spørgsmål, så skriv ligeledes en email til angelina@autismeungdom.dk

Vi håber at se dig til Årsmødet!

Del denne begivenhed

bottom of page