top of page

man. 20. maj

|

Odense

Clutch Bowling

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Clutch Bowling
Clutch Bowling

Tid & sted

20. maj 2024, 13.00 – 15.00

Odense, Bolbro Parken, Møllemarksvej 80, 5200 Odense, Danmark

Om begivenheden

Er I klar til at tage jeres bowlingkugler og sko på, for vi skal ud og clutch bowling! Vi kan næsten ikke vente med at tilbringe en sjov og spændende eftermiddag sammen med jer på bowlingbanen.

For dem af jer, der måske ikke har prøvet clutch bowling før, lad os give en kort forklaring. Clutch bowling er en fantastisk variation af traditionel bowling, hvor banerne er oplyst af farverige lys som kan vise udfordringer og spil vi selv vælger. Det er en oplevelse ud over det sædvanlige, hvor vi kan nyde den unikke atmosfære og konkurrere i spændende bowlingkampe.

Vi har reserveret baner til vores gruppe, så vi kan slå os løs og have det sjovt sammen. Uanset om du er en erfaren bowler eller aldrig har prøvet det før, er alle velkomne til at deltage. Det vigtigste er, at vi får en sjov og hyggelig eftermiddag sammen.

Vi håber, I alle vil slutte jer til os til dette spændende bowling event!

Der er reserveret 2 baner og hver bane kan der være 6 spillere på. Det betyder at der vil være et max antal der kan tilmelde sig til dette arrangement på max 12 person der kan deltage i alt i dette arrangement.

Som altid hvis du har spørgsmål, betænkeligheder eller andet, er I velkomne til at skrive til os.

Vi mødes ved bowlingcentret kl. 13:00 hvor I kan finde en frivillig, der er iklædt AU t-shirt eller hættetrøje. Derefter vil vi finde sko til bowlingen og lige sige hej og fordele hold hvis dette er nødvendigt før vi begynder at spille.

Du kan læse mere om Odense Bowlinghal & Simgolf: https://www.odensebowlinghal.dk/

OBS: hvis der for få tilmeldte kan vi desværre blive nødt til at aflyse. Dette vil blive givet besked om 15 maj 2024 kl. 15.

Du kan kontakt os fyn@autismeungdom.dk / Fyns messenger eller til Fyn Melani Høyrup (melanifyn@autismeungdom.dk).

Vi ses på bowlingbanen!

DATO:

20 Maj kl. 13:00-15:00

STED:

Vi mødes her:

Møllemarksvej 80, 5200 Odense V.

Inde i bowlinghallen.

Du kan læse mere om Odense Bowlinghal og Simgolf her: https://www.odensebowlinghal.dk/

Vi mødes inde i bowlinghallen - kig efter Melani (hun har et AU logo - men ellers skal hun nok gøre opmærksom på sig selv).

PRIS:

Det er ganske gratis for medlemmer at deltage, dette betyder at vi betaler banerne og skoleje. Hvis du kommer fra en anden lokalafdeling, er det for egen betaling.

TILMELDING:

Tilmelding senest 15 maj 2024. kl.15. 

Du tilmelder der på følgende link: (det er ikke nok at tilmelde sig via facebook).

Lige her på hjemmesiden bare klik på tilmed dig!

OBS:

Det er muligt at komme senere og/eller gå tidligere. Hvis du ønsker at komme senere skal du kontakte Melani Høyrupmelanifyn@autismeungdom.dk også hvis du skal gå tidligere. Der er sat tid af til at finde sko og banerne så der er god tid til det men derefter så snart alle har fundet sko, vil spillet begynde. Derfor hvis du allerede ved at du kommere senere eller offentlige transport kan give problemer så skriv endelig at det kan risikere at ske. Samt hvis du er sent på den så skriv endelig så vi ved at du er på vej eller kan være forsinket.

Desuden er du velkommen til at medbringe en hjælper/støtteperson, hvis du har behov for det. Dette kan du angive ved tilmelding ellers skal du kontakte os omkring om det er muligt da der er begrænset antal spillere til de reserverede baner.

SPØRGSMÅL:

Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte os på:

Del denne begivenhed

bottom of page