top of page

VI HÆVER ALDERSGRÆNSEN IGEN Vi nærmer os med hastige skridt Autisme Ungdoms 5 års fødselsdag til november, og ligesom organisationen, så bliver vores medlemmer også ældre med tiden. 

Fra stiftelse til årsmødet 2023 var vores aldersgruppe for medlemmer været fra 13 til 30 år. Til årsmødet 2023 blev det hævet til og med 32 år. Det var en lille ændring, som gjorde en stor forskel for de medlemmer som var omkring aldersgrænsen.


På dette årsmøde, årsmødet 2024, blev der stillet forslaget til, at vi burde hæve aldersgrænsen yderligere. 

Det blev stemt igennem, og vi er glade for at kunne fortælle, at man nu kan være medlem af Autisme Ungdom frem til dagen før, at man fylder 35 år. 


Autisme Ungdom er stadig en ny forening, som har vokset hurtigt. Ved at ændre på aldersgrænsen er det mere attraktivt for flere at være frivillig eller medlem hos os.


For mange af vores medlemmer kan det være svært at sige farvel til en organisation som de har været aktive i, og fundet et fællesskab hos. 

Derfor håber vi også, at den forhøjede aldersgrænse kan være med til at gøre overgangen fra Autisme Ungdom til andre potentielle foreninger eller andre fællesskaber betydeligt lettere for vores medlemmer når tiden kommer. 


コメント


コメント機能がオフになっています。
bottom of page