top of page

FARVEL OG TAK TIL SILKE - OG TILLYKKE TIL NAJA, JONAS OG ANGELINA


Fra venstre: Silke Ena Svare Arbo, Naja Føste, Angelina Gustenhoff, Jonas Petersen
Fra venstre: Silke Ena Svare Arbo, Naja Føste, Angelina Gustenhoff, Jonas Petersen

Så er årsmødet 2024 ved at være slut, og vi siger tak til alle de søde og dygtige mennesker, vi skal sige farvel til, og velkommen til alle de nye, der er blevet valgt ind i hovedbestyrelsen og daglig ledelse.


Årsmødet 2024 har medført et særligt stort skifte i hovedbestyrelsen og i Autisme Ungdoms daglige ledelse - vores forperson gennem de sidste 3 år, Silke, har nemlig valgt ikke at stille op til sin nu tidligere post ved dette årsmøde. Det har medført en større rotation i daglig ledelse, hvor Naja, der indtil nu har været ekstern næstforperson, er blevet valgt som den nye forperson i Autisme Ungdom. Jonas, som indtil nu har været suppleant i Autisme Ungdoms hovedbestyrelse, er blevet valgt som den nye eksterne næstforperson. Angelina fortsætter som intern næstforperson, så den nye daglig ledelse består af:


- Naja som forperson

- Jonas som ekstern næstforperson

- Angelina som intern næstforperson


Silke har valgt at stoppe som forperson, fordi hun har fået tilbudt et nyt job, som hun har takket ja til. Silkes nye arbejdsplads har endnu ikke offentliggjort, at hun starter hos dem, så vi venter lige så spændt som jer på at høre mere om, hvad hun nu skal lave. Silke kommer til at have en fratrædelsesperiode i Autisme Ungdom, som kommer til at vare indtil 31. maj, og hun starter på sit nye job i juni måned. Silke kommer stadig til at være frivillig i Autisme Ungdom efter juni måned, som henholdsvis forperson i sin lokalafdeling i Midtsjælland, samt som udvalgsdeltager i det udvalg, der er ansvarlige for projektet introduktion til autismens verden.


Du kan holde dig opdateret på ændringer i kontaktoplysninger, hovedbestyrelsen og meget mere på vores hjemmeside www.autismeungdom.dk

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page