Om Autisme Ungdom Region Hovedstaden

Autisme Ungdom Region Hovedstaden er en lokalafdeling under Autisme Ungdom, som dækker København, Københavns Omegn, Nordsjælland og Bornholm.

Som Autisme Ungdoms største lokalafdeling, bestræber vi os på at skabe et inkluderende fællesskab igennem hyggelige arrangementer, hvor vores medlemmer kan snakke og udvikle nye relationer. Derudover vil vi også være politisk aktive, og kæmpe for at autistiske borgere i Region Hovedstaden får lige rettigheder, muligheder og den nødvendige støtte. 

Indtil videre holder vi alle vores fysiske arrangementer i København, men folk fra andre kommuner er også velkommen. Disse arrangementer kan for eksempel være samtalecaféer, brætspilsaftener eller foredrag om autisme.

I vores lokalbestyrelse værdsætter vi samarbejde, kommunikation og fællesskab. Målet er, at gøre vores arbejde så hyggeligt og imødekommende som muligt. Vi har stadig åbne pladser i vores bestyrelse, så hvis du kunne tænke dig at gøre en forskel for unge autister i Region Hovedstaden, så kontakt vores forperson på; silas@autismeungdom.dk

  • Facebook
  • iconfinder_discord_2308078_edited
  • Facebook Social Ikon

Autisme Ungdom

Region Hovedstaden​

hovedstaden@autismeungdom.dk