top of page

fre. 02. jun.

|

Frederiksberg

Teatertur: Din Historie er Også Min // Oqaluttuaatigut

Vi har fået mulighed for at invitere nogle af jer en tur i teateret. Vi glæder os helt vildt, og forhåbentlig glæder I jer også. I kan læse mere om hvad vi skal se, hvornår det er, og hvem der kan deltage lige her.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Teatertur: Din Historie er Også Min // Oqaluttuaatigut
Teatertur: Din Historie er Også Min // Oqaluttuaatigut

Tid & sted

02. jun. 2023, 15.30 – 17.00

Frederiksberg, Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg, Danmark

Om begivenheden

Hvad skal vi ind og se?

Vi skal ind og se Din Historie er Også Min // Oqaluttuaatigut. I Aveny-T’s beskrivelse af forestillingen står der:

“I en vild visuel installation møder den unge grønlandske rapper Josef Tarrak den ældre skuespiller Else Danielsen i et slagkraftigt og musisk møde mellem generationer. Forestillingen er bygget på interviews af unge og ældre grønlændere. Den unge mand søger svar og gennem dialog, rap, konfrontation, og healing kommer de to generationer videre med hinanden.

En forestilling om kærlighed, krop, tabuer, latter, spiralkampagnen, nordlys, fællesskab og det at være ung i en global verden og ældre i en verden, der forandrer sig. Det er en forestilling dybt ind i det grønlandske hjerte, og også dybt ind i hjertet af alle som forstår at vi kun kommer videre når vi deler vores historier.”

Du kan finde forestillingen på teaterets hjemmeside her: https://www.cphstage.dk/shows/din-historie-er-ogsa-min-oqaluttuaatigut

Hvor og hvornår afholdes arrangementet?

Forestillingen spilles på Aveny-T. Adressen er Frederiksberg Allé 102, 1820 Frederiksberg C. Forestillingen starter kl. 16.00 og varer 60 minutter. Vi mødes ude foran indgangen kl. 15.30, herfra går vi sammen ind og finder vores pladser.

Hvem skal med fra bestyrelsen?

Det ligger endnu ikke fast, præcis hvem der skal med fra bestyrelsen. Det bliver sandsynligvis Emma, Noor eller Amalie. Vi opdaterer begivenhedsteksten, lige så snart vi ved det med sikkerhed. Når vi ved det med sikkerhed, skriver vi også, hvordan du kan genkende os på dagen.

Hvem kan deltage, og kan jeg tage nogen med?

For at deltage skal man være under 25 år. Det er muligt at medbringe en støtte- / kontaktperson, men kun hvis de også har en billet til forestillingen.

Vi har tre billetter til støtte- / kontaktpersoner og otte billetter til unge under 25 år.

Hvad med tilmelding?

Vi har et begrænset antal billetter, derfor SKAL man tilmelde sig. Tilmeldingen gælder kun, hvis man er tilmeldt gennem vores hjemmeside. En tilmelding gennem facebook gælder derfor IKKE.

Er du i tvivl om, hvordan man tilmelder sig via vores hjemmeside, så kan du altid kontakte os på vores mail eller via messenger.

Husk at bestil billet. Vi glæder os til at se jer, og som altid, så kan I skrive til os på hovedstaden@autismeungdom.dk, hvis I har spørgsmål ift. begivenheden.

Deltagelse

 • Unge under 25 år

  For at bestille en af disse billetter skal du være under 25 år.

  0,00 kr.
  Salg slut
 • Ledsagerbilletter

  Disse billetter kan bestilles, hvis man gerne vil have en støtte- / kontaktperson med.

  0,00 kr.
  Udsolgt

Total

0,00 kr.

Del denne begivenhed

bottom of page