top of page

fre. 03. dec.

|

Discord

Quiplash med AU Fyn!

Quiplash med AU Fyn!
Quiplash med AU Fyn!

Tid & sted

03. dec. 2021, 19.00 – 21.00

Discord

Om begivenheden

Så vil vi igen bevæge os ud i online spil! Denne gang gentager vi succesen med at spille spillet Quiplash! 😎

Som ved alle vores online spil arrangementer så vil vi alle snakke sammen over vores discord server via dette link: https://discord.gg/b2S3sjK. Hvordan man lige logger ind på Discord og hvordan det hele virker kan i se i vores video forklaring via linket: https://www.youtube.com/watch?v=NUEHS0XakMs.

Hvad er Quiplash og hvordan spiller man det? Det kræver meget lidt af dig eller din enheds ydeevne for at være med til at spille! Du skal kunne se med samt snakke med via Discord og ellers for at være en medspiller kan du både spille over mobil, computer, tablet osv. Alt med en internetadgang. Du vil få et link til spillet når værten har sat det op og så er du inde! Via discord vil værten dele sit skærmbillede så alle kan se med og dine svar kan du afgive via din valgte enhed. Der vil komme et spørgsmål op til alle som du så skal svare på. Du svare på det med at vælge en af de mange svarkort du får stillet til rådighed af spillet. Du skal bare vælge hvad du synes er sjovest. Derefter kan i så alle se hvad hinanden har svaret! Det du nu skal gøre er at stemme på det svar som du syntes var det sjoveste! Men hvis du vil finde ud af mere om spillet kan du se det her via dette link. https://www.jackboxgames.com/quiplash/.

Andre spil der minder lidt Quiplash er “Cards Against Humanity” og “What Do You Meme” som vi før har spillet og nok også kommer til at spille sammen igen. ;P Vi glæder os meget til at spille, hygge og grine sammen med jer allesammen som altid!

Del denne begivenhed

bottom of page