top of page

søn. 08. okt.

|

Odense Jernbanemuseum

Odenses Jernbanemuseum med AU FYN

Kom med på Odense Jernbanemuseum med AU Fyn.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Odenses Jernbanemuseum med AU FYN
Odenses Jernbanemuseum med AU FYN

Tid & sted

08. okt. 2023, 13.00 – 16.00 CEST

Odense Jernbanemuseum, Dannebrogsgade 24, 5000 Odense, Danmark

Om begivenheden

Så er sommeren ovre og vi har disket op med en håndfuld spændende arrangementer til jer alle sammen. Den 8 oktober skal vi hen og besøge Odenses Jernbanemuseum! 

Derfor starter vi besøget med at spise frokost på museumets cafe sammen! I kan se deres menu på https://thefoodstall.dk/menu/. 

Stedet tager ingridienser med så de mener at det passer med dagen derfor anbefales det at kigge menuen igennem og vælge på forhånd havd du ønsker at spie og skrive dit ønske til melanifyn@autismeungdom.dk senest fredag den 6 oktober. Hvis du glemmer dette går det nok, du kan vælge mellem de muligheder der er på dagen i cafeen. 

Derefter vil der være mulighed for at gå på opdagelse på museet enten på egen hånd eller sammen med en af de frivillige indtil at arrangementet er ovre kl. 16.

Du kan se mere om Jernbanemuseet på deres hjemmeside: https://www.jernbanemuseet.dk/

Jernbanemuseet er lokaliseret lige op og ned af Odense Banegård, så hvis du kommer langvejs fra, så er det lige til via kollektiv trafik.

Uanset om du aldrig har været der før eller er det 100000 gange du skal derhen, så kan vi da love jer en super hyggelig tur i museum i et fantastisk selskab som altid.

Tilmelding senest d. 1 oktober her på siden. 

DATO:

Den 8 oktober 2023 kl. 13-16.

STED:

Odense Jernbanemuseum.

Dannebrogsgade 24

5000 Odense C

PRIS:

Det er ganske gratis for medlemmer at deltage, dette betyder at vi betaler for entre samt rundvisningen vi skal på. Hvis du kommer fra en anden lokalafdeling, er det for egen betaling.

OBS:

Hvis der er for få tilmeldte kan begivenheden bliver aflyst - vi stræber efter at give besked i god tid.

Desuden er du velkommen til at medbringe en hjælper/støtteperson, hvis du har behov for det. Meddel hvis du tager en støtteperson med ved tilmelding.

SPØRGSMÅL:

Har du spørgsmål vedrørende begivenheden, så er du velkommen til at kontakte vores forperson på:  fyn@autismeungdom.dk eller melanifyn@autismeungdom.dk eller kontakt Naja Føste - naja@autismeungdom.dk eller 21895087

Hvis du bliver forsinkelt eller forhindret kan du ligeledes kontakte ovenstående. 

Del denne begivenhed

bottom of page