top of page

lør. 09. dec.

|

https://us06web.zoom.us/j/88011921282

Medlemsmøde i Autisme Ungdom Midtsjælland

Vi skal vælge gode mennesker ind i bestyrelsen, og snakke om lokalafdelingens aktiviteter i 2024

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Medlemsmøde i Autisme Ungdom Midtsjælland
Medlemsmøde i Autisme Ungdom Midtsjælland

Tid & sted

09. dec. 2023, 16.00 – 17.00

https://us06web.zoom.us/j/88011921282

Om begivenheden

Vores nuværende forperson, Sofie, har meddelt at hun trækker sig fra sin post i vores lokalafdeling af personlige årsager. Derfor indkalder vi i bestyrelsen nu til et online medlemsmøde, så vi kan få valgt en ny forperson ind, og eventuelt valgt andre medlemmer ind til åbne poster i vores lokalbestyrelse.

Lige nu har vi følgende personer opstillet til poster i vores lokalbestyrelse

  • Silke Ena Svare (1) stiller op som forperson
  • Marie Ramstedt Pedersen (1890) stiller op som næstforperson

Derudover er der yderligere 2 åbne poster som lokalbestyrelsesmedlem, og 2 åbne poster som bestyrelsesmedlems-suppleanter. Har du lyst til at blive en del af vores lokalbestyrelse, og hjælpe til med at planlægge møder i autismeklubben og andre arrangementer, så skriv det i en mail til midt@autismeungdom.dk

Du skal enten deltage til det online medlemsmøde den 9. december, eller sende en opstilling på skrift, for at kunne blive valgt ind i bestyrelsen.

Ud over valg til lokalbestyrelsen kommer vi på medlemsmødet også til at snakke lidt om, hvad det vil sige at være frivillig i vores lokalafdeling, hvilken slags arrangementer I ønsker vi skal lave med videre. Det er altså en god mulighed for at få indflydelse på, hvad der skal ske i vores lokalafdeling fremadrettet.

Vi håber på at se en masse af jer

Venlig hilsen Silke, Nathalie, Marcus og Shano, bestyrelsen i Autisme Ungdom Midtsjælland

Hvad er et medlemsmøde?

Jævnfør vores vedtægter, har vi som lokalbestyrelse mulighed for at indkalde til medlemsmøder. På et medlemsmøde har vi mulighed for at vælge medlemmer ind til ubesatte poster i bestyrelsen. Til et medlemsmøde skal alle medlemmer af lokalafdelingen inviteres, og man har mulighed for at stemme på, hvem man synes skal ind i bestyrelsen.

Et medlemsmøde er ikke det samme som en generalforsamling, for på en generalforsamling kan man også ændre i afdelingens vedtægter, og til en generalforsamling er alle poster i bestyrelsen på valg, mens det på et medlemsmøde kun er de ubesatte poster, man kan vælge folk ind til. En generalforsamling skal også afholdes en gang hvert år ifølge vores vedtægter, imens det er valgfrit om bestyrelsen har lyst til at afholde et medlemsmøde.

Fælles for medlemsmøder og generalforsamlinger er, at det kun er medlemmer af Autisme Ungdom Midtsjælland, der har stemmeret. Derfor skal du finde dit medlemsnummer frem, når du tilmelder dig. Kan du ikke finde dit medlemsnummer, så send en mail til Silke på silke@autismeungdom.dk så kan hun finde det til dig i Autisme Ungdoms medlemssystem

Del denne begivenhed

bottom of page