top of page

lør. 09. dec.

|

Frivilligcenter Hillerød

Julehygge med Region Hovedstaden

Vi inviterer til julehygge

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Julehygge med Region Hovedstaden
Julehygge med Region Hovedstaden

Tid & sted

09. dec. 2023, 12.00 – 15.00

Frivilligcenter Hillerød, Fredensvej 12C, 3400 Hillerød, Danmark

Om begivenheden

Vi inviterer til julehygge

HVOR OG HVORNÅR AFHOLDES ARRANGEMENTET?

Arrangementet afholdes lørdag d. 09. december fra kl. 12.00-15.00 på Fredensvej 12C, 3400 Hillerød. Du må gerne komme efter, begivenheden er startet, og gå før den er færdig. Du behøver derfor ikke være der i hele det angivne tidsrum.

HVEM SKAL MED FRA BESTYRELSEN?

Emma og Jonas P. er de ansvarlige bestyrelsesmedlemmer. Har du spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til hovedstaden@autismeungdom.dk

Hvis du har spørgsmål under begivenheden eller har brug for hjælp til et eller andet, så tag fat i Emma eller Jonas P., så skal de nok hjælpe dig.

HVEM KAN DELTAGE?

Arrangementet er målrettet unge autister i aldersgruppen 13-32 år. Hvis du gerne vil finde ud af, om Autisme Ungdom er noget for dig, så er du også velkommen til at deltage.

KAN JEG TAGE NOGEN MED?

Du må gerne invitere en ven med, hvis du har brug for det. Du må også gerne følges med en søskende, forældre, mentor eller støtte- / kontaktperson.

HVAD SKAL VI LAVE?

Vi køber ind, så man kan lave julestjerner og julehjerter. Vi laver også æbleskiver og har småkager med.

Region Hovedstaden har nogle brætspil, som Jonas P. medbringer. Det vil være muligt at spille brætspil med de andre deltagere og snakke med de andre unge, der har det ligesom en selv.

Du kan også medbringe et strikke- eller hækletøj. Det er helt okay både at nørkle i stilhed og at snakke med andre samtidig.

Har du lyst til bare at dukke op, men har du ikke overskud til at deltage i aktiviteterne, er det også okay - så kan du f.eks. medbringe høretelefoner og telefon og sidde og høre musik for sig selv, og så deltage, når du har overskud til det.

SKAL JEG HAVE NOGET MED?

Hvis du har noget noget specielt julepynt du gerne vil lave, kan du tage det med.

Hvis du har et brætspil, som du gerne vil prøve, men ikke har nogen at spille med, så tag det endelig med, og så kan det være, der er andre, der har lyst til at prøve det også, ellers kan du spille et af foreningens brætspil.

Hvis du vil strikke eller hækle, så skal du selv medbringe et strikke- eller hækletøj.

Vi opfordrer derudover til, at du medbringer et par høretelefoner, et par solbriller eller andre hjælpemidler, hvis du hypersensitiv og ved, at du kan få brug for det.

HVAD MED TILMELDING?

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men vi vil gerne have en idé om, hvor mange vi bliver. Du kan tilmelde dig på Facebook, via vores hjemmeside, eller ved at skrive til hovedstaden@autismeungdom.dk

Vi håber, I har lyst til at komme forbi, og vi glæder os til at se jer!

Del denne begivenhed

bottom of page