top of page

lør. 29. apr.

|

København

Fælles afgang til årsmødet

Ligesom sidste år tager vi sammen af sted til Autisme Ungdoms årsmøde. Skal du alligevel afsted, og vil du gerne følges, så kan du finde alle detaljerne her.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Fælles afgang til årsmødet
Fælles afgang til årsmødet

Tid & sted

29. apr. 2023, 08.00 – 11.00

København, 1704 København, Danmark

Om begivenheden

Hvilken afgang og hvad med billetter?

Praktisk information om at bestille billetter:

Du bestiller selv billetter til turen. Lokalafdelingen har ikke noget at gøre med refusion af transportomkostningerne til årsmødet. Du kan læse mere om, hvordan Autisme Ungdom dækker omkostningerne ved transporten til årsmødet her: https://www.autismeungdom.dk/event-details/arsmode-autisme-ungdom-1

Praktisk information om den relevante afgang:

  • Tog: ICL-50031
  • Afgang fra København H.: kl. 8.36 (sp. 5)
  • Ankomst til Middelfart St.: kl. 10.34 (sp. 3)
  • Bestyrelsen sidder i vogn 24

Hele togets rute*:

  • København H. kl. 8.36 (sp. 5)
  • Ringsted St. kl. 9.05 (sp. 1)
  • Korsør St. kl. 9.31 (sp. 2)
  • Nyborg St. kl. 9.47 (sp. 3)
  • Odens St. kl. 10.13 (sp. 5)
  • Middelfart St. kl. 10.34 (sp. 3)

*Der kan ske små ændringer ift. den præcise køreplan. Vi anbefaler, at man holder sig opdateret via Rejseplanen.

Hvor og hvornår mødes vi? 

Vi mødes på Københavns H. ved mellem rulletrappen ned til spor 11-12 og Lagkagehuset (den ved indgangen fra Reventlovsgade) kl. 8.00-8.20. Kl. 8.20 går vi mod perronen, så vi kan nå toget uden at skynde os.

Når du skal finde os, så vil nogle af os være iført t-shirst med Autisme Ungdoms logo på, og vi vil også have solsikkesnore på.

Hvem skal med fra bestyrelsen? 

Lige nu tager 4 ud af bestyrelsens 6 medlemmer af sted fra København H. Dem, du kan møde på København H er Noor, Amalie, Emma og Hilde. Når du skal finde os, så vil nogle af os være iført t-shirst med Autisme Ungdoms logo på, og vi vil også have solsikkesnore på.

Hvem kan deltage? 

Arrangementet er et tilbud til jer, der skal med til Autisme Ungdoms årsmøde. Da vi alligevel skal samme vej, så tilbyder vi, at I kan følges med os frem og tilbage.

Skal jeg have noget med? 

Som allerede nævnt, så står du selv for at købe billet til turen. Derudover tager turen nogle timer, så det kan være en god ide at have noget med at sidde med (en bog, et strikketøj, en film på telefonen).

Vi opfordrer derudover til, at du medbringer et par høretelefoner, et par solbriller eller andre hjælpemidler, hvis du er hypersensitiv og ved, at du kan få brug for det.

Hvad med tilmelding? 

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men vi vil gerne have en idé om, hvor mange vi ca. skal være, når vi mødes på stationen. Du kan tilmelde dig på Facebook, via vores hjemmeside, eller ved at skrive til hovedstaden@autismeungdom.dk - en tilmelding gælder IKKE som billet. Du skal selv bestille billet til turen.

Vi håber, I har lyst til at følges med os, og vi glæder os til at se jer!

Del denne begivenhed

bottom of page