top of page

søn. 13. aug.

|

Aalborg Dinosaurs Disc Golf

Discgolf med AU Nordjylland

Discgolf er ligesom golf, men hvor man kaster med frisbees i stedet for at spille med golfbolde. Det er en fantastisk mulighed for at komme udenfor, møde nogle mennesker, og have det sjovt.

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Discgolf med AU Nordjylland
Discgolf med AU Nordjylland

Tid & sted

13. aug. 2023, 13.00 – 15.00

Aalborg Dinosaurs Disc Golf, Budumvej 7, 9220 Aalborg, Danmark

Om begivenheden

Nu er der snart ikke så meget sommer tilbage, så vi kan ligeså godt at nyde det mens det varer. Derfor inviterer vi med til en god omgang discgolf!

Discgolf er ligesom golf, men hvor man kaster med frisbees i stedet for at spille med golfbolde. Der er 20 baner, men det er i orden at sige fra hvis man bliver træt. Det er en fantastisk mulighed for at komme udenfor, møde nogle mennesker, og have det sjovt. Stedet ligger i den østlige del af Aalborg, og er godt forbundet til og fra busterminalen.

Hvor: Bdumvej 7, 9220 Aalborg Øst - Vi mødes ved parkeringspladsen, som ses på Google Maps her: https://goo.gl/maps/Kha6zYFkdzgcXs2y6

Hvornår: Den 13. august, 13:00-15:00

Pris: Gratis

Transport: Bus nr. 11 mod Skallerupvej afgår fra Aalborg Busterminal kl. 12:30, hvor man skal stå af ved Mejrupstien kl. 12:47. Efter arrangementet afgår bus nr. 14 mod Skelagervej fra Mejrupstien kl. 15:13, og ankommer ved busterminalen kl. 15:26. Der vil være mulighed for at blive fulgt til og fra bussen.

Tilmelding: Lukker den 10. august kl. 13.

Ledsager: Du er meget velkommen til at bringe en ledsager med. I det tilfælde skal du markere det i formularen.

Kontakt: Hvis du har yderligere spørgsmål, så er du altid velkommen til at kontakte vores lokalformand Mads:

Tlf: 60 52 34 50

Mail: nordjylland.mads@autismeungdom.dk 

Du kan også skrive til lokalafdelingens bestyrelse direkte på mail: nordjylland@autismeungdom.dk

Du kan se banerne her: https://www.dinosaurs.dk/discgolf-banen/. Vi regner med at bruge de røde punkter som start, så det ikke bliver alt for svært.

Vi ses dertil!

Del denne begivenhed

bottom of page