top of page

ons. 21. feb.

|

København

Brætspilsaften i Vanløse

Vi inviterer nu til endnu en hyggelig brætspilsaften — denne gang i Vanløse i samarbejde med Center for Skolevægring!!

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
Brætspilsaften i Vanløse
Brætspilsaften i Vanløse

Tid & sted

21. feb. 2024, 16.30 – 18.30

København, Linde Allé 53, 2720 København, Danmark

Om begivenheden

Hvor og hvornår afholdes arrangementet?

Center for Skolevægring har været så venlige at lægge lokaler til en brætspilsaften i Vanløse. Derfor mødes vi i Behandlingskolernes lokaler på Linde Allé 53, 2720 Vanløse fra kl. 16.30-18.30 d. 21. februar 2023.

Hvem skal med fra bestyrelsen?

Der vil være mindst et bestyrelsesmedlem fra Autisme Ungdom Region Hovedstaden til stede under begivenheden. Hvis du har spørgsmål til begivenheden, kan du kontakte os på hovedstaden@autismeungdom.dk

Hvis du har spørgsmål under begivenheden eller har brug for hjælp til at komme i gang med et spil eller få sagt fra på en god måde, så tag fat i en af os fra Autisme Ungdom.

Der vil også være personale fra Center for Skolevægring til stede under begivenheden. Hvis du har brug for hjælp under arrangementet, er du velkommen til at hive fat i dem også.

Hvem kan deltage?

Arrangementet er målrettet unge autister i aldersgruppen 13-33 år. Du kan deltage, både hvis du er medlem, eller hvis du går på Behandlingsskolerne eller på anden vis er knyttet til Center for Skolevægring. Hvis du gerne vil finde ud af, om Autisme Ungdom er noget for dig, så er du også velkommen til at deltage.

Kan jeg tage nogen med?

Du må gerne invitere en ven med, hvis du har brug for det. Du må også gerne følges med en søskende, forældre, mentor eller støtte- / kontaktperson.

Hvad skal vi lave?

Region Hovedstaden har nogle brætspil, som vi tager. Det vil være muligt at spille brætspil med de andre deltagere og snakke med andre unge, der har det ligesom en selv.

Du kan f.eks. spille Cards Against Humanity, sequence, ludo, uno, skak, dam og backgammon.

Har du lyst til bare at dukke op, men har du ikke overskud til at deltage i aktiviteten, er det også okay - så kan du f.eks. medbringe høretelefoner og telefon og sidde og høre musik for sig selv, når du har brug for en pause.

Skal jeg have noget med?

Som sagt, har Region Hovedstaden nogle brætspil, som vi medbringer til begivenheden. Du behøver derfor ikke tage noget med. Hvis du har et brætspil, som du gerne vil prøve, men ikke har nogle at spille med, så tag det endelig med, og så kan det være, der er andre, der har lyst til at prøve det også.

Vi opfordrer derudover til, at du medbringer et par høretelefoner, et par solbriller eller andre hjælpemidler, hvis du er hypersensitiv og ved, at du kan få brug for det.

Hvad med tilmelding?

Det er ikke nødvendigt at tilmelde sig, men vi vil gerne have en idé om, hvor mange vi bliver. Du kan tilmelde dig på Facebook, via vores hjemmeside, eller ved at skrive til hovedstaden@autismeungdom.dk

Vi håber, I har lyst til at komme og spille med os, og vi glæder os til at se jer!

Del denne begivenhed

bottom of page