top of page

fre. 12. jan.

|

København

AU Hovedstadens Autismeklub (18+!)

Første autismeklub i Region Hovedstaden! For 18+ medlemmer

Tilmeldingen er lukket
Se andre events
AU Hovedstadens Autismeklub (18+!)
AU Hovedstadens Autismeklub (18+!)

Tid & sted

12. jan. 2024, 16.00 – 18.00

København, Larslejsstræde 2, 1451 København, Danmark

Om begivenheden

Kom med til vores første Autismeklub i Pulsen!

I AU Region Hovedstaden har vi indgået en aftale med Kulturhuset Pulsen, hvor vi får lov til at låne deres lokaler til at afholde autismeklub nogle gange om året - og vi glæder os!

Hvad er Pulsen?

Pulsen er et fritids- og netværkstilbud for københavnske borgere over 18 år med autismespektrumforstyrrelser (ASF) og udviklingshæmning. De dage som vi afholder arrangementer i Pulsen på, er de dage hvor der er åbent for folk på autismespektret.

Hvad skal vi lave?

Fordi det er første gang vi afholder autismeklub, så kommer vi bare til at sidde og hygge med nogle snacks og sodvand, lære hinanden at kende. Vi tager også nogle spil med som man kan spille hvis man vil, men det er mere simple spil end til vores spilaftener. 

Aldersgrænsen?

Fordi Pulsen har en aldersgrænse der hedder 18 år og over, så har arrangementet samme aldersgrænse. Det er desværre ikke noget vi kan ændre på, men hvis der er interesse for en autismeklub for folk under 18, så vil vi hjertens gerne forsøge at skabe noget! 

Er tilmelding nødvendig?

Tilmelding er ikke nødvendig, men vi ville værdsætte hvis man alligevel valgte at gøre det, da det giver os en ide om hvor mange der kommer :)

Andet?

- Vi kommer til at have aflukkede lokaler for os selv, så vi ikke forstyrres af de andre brugere af huset. 

- Du er velkommen til at tage en støtteperson med, så længe de også er over 18 år

- Det er ikke et krav at du bor i Københavns Kommune 

- Man kan spise aftensmad i Pulsen hver aften klokken 18, og AUs medlemmer er mere end velkomne til at spise med. Det koster 40kr for et måltid. 

Del denne begivenhed

bottom of page